Baba dizisinden müthiş çalım... Ben Bu Cihana Sığmazam'ı ezdi geçti

Haluk Bilginer'in başrollerde yer aldığı Show TV dizisi Baba, ikinci sezonunun ilk bölümüyle reytinglerde hayal kırıklığı yaratmasına rağmen, bir alanda tüm rakiplerine fark attı.

Son Güncelleme:

Eylül sezonu ile birlikte Salı akşamları ekranda yine güçlü rakipler karşı karşıya geldi. Salı akşamı Fox TV’de yayınlanan Kusursuz Kiracı dizisi, yaz sezonunda başlamıştı. Yine TRT1’in Balkan Ninnisi dizisi de yazdan gelen bir dizi. Bu dizilerle birlikte sezonun güçlü yapımları da aynı gün yayınlanmaya başlayınca, Salı günleri izleyenleri de zorlayan bir seçim süreci ortaya çıktı.

Kanal D’nin Üç Kız Kardeş dizisi, geçtiğimiz sezon ortasında başlamıştı. Dizi, büyük dikkat çeken bir yapım olarak birinciliği de kimseye bırakmıyordu. Yeni sezona da yine aynı iddia ile başlayan dizinin karşısına bu hafta Ben Bu Cihana Sığmazam isimli atv’nin uzun zamandır hazırlıkları süren ve çok konuşulan dizisi geldi.

Ayrıca geçtiğimiz sezondan gelen Show TV’nin Baba dizisi de yenilenen kadrosu ve hikayesiyle sezona bu hafta başladı. Ekranda yaşanan kıyasıya rekabet sonrasında reyting karnesi de ortaya zorlu mücadelenin ilk haftasından sonuçları koydu.

Tüm kişiler kategorisinde ilk sırayı Üç Kız Kardeş dizisi güçlü rakibi Ben Bu Cihana Sığmazam’ı kaptırdı. Ben Bu Cihana Sığmazam ilk bölümüyle tüm kategorilerde ilk sırada yer almayı başardı. Baba dizisi bu hafta tüm kişilerde ancak 10. sırada yer bulabildi. İddialı başlangıcına karşın AB’de 5. ve ABC1’de ise 6. sıradaydı.

Baba, reytinglerde beklenen çıkışı yapamadı ancak Haluk Bilginer’in başrolde yer aldığı dizi bir alanda Ben Bu Cihana Sığmazam’ı ezdi geçti.

Kaynak: Haber Global TV