Ay Boğa burcunda! Ünlü astrolog Dinçer Güner'den burç yorumları: Homini, pofidi, tumba

14 Haziran günlük burç yorumları ünlü astrolog Dinçer Güner'den geldi. Sosyal medya hesabından öngörülerde bulunan Güner, "Bugün Ay tüm gün Boğa burcunda seyahat edecek" dedi ve bu gökyüzü olayının günlük hayatımıza etkisini tek tek anlattı.

Son Güncelleme:

Ünlü astrolog Dinçer Güner, merakla beklenen paylaşımını yaptı. Twitter hesabından günlük burç yorumlarında bulunan Güner, "Homini gırtlak, pofidi kandil, tumba yatak" başlıklı yazısında bakın neler anlattı.

İşte, Dinçer Güner'in Twitter paylaşımı;

"Bugün Ay tüm gün Boğa burcunda seyahat edecek;

Duygusal düzeyde daha istikrarlı ve güvende hissetme eğilimini destekleyebilir. Bu dönemde duygusal olarak daha sakin olabilir ve değişikliklere karşı direnciniz artabilir. Daha fazla zevk alma ve keyifli aktivitelere yönelme isteğini artırabilir. Yemek, sanat, müzik gibi şeylerden keyif alma ihtiyacınız artabilir.

Maddi konulara odaklanma ve finansal güvenlik arayışınızı artırabilir. Bu dönemde daha tutumlu olabilir, tasarruf yapma veya maddi hedeflere odaklanma isteğiniz artabilir.

Doğaya daha fazla ilgi duyma ve doğal ortamlarda zaman geçirme isteğinizi artırabilir. Bahçe işleriyle ilgilenme, doğada yürüyüşe çıkma gibi aktivitelere yönelme eğilimi gösterebilirsiniz.

Ancak aynı zamanda inatçı bir tavır sergileme eğiliminizi de yükseltebilir. Bu dönemde değişime direnç gösterebilir ve kendi fikirlerinizi savunmada daha istekli olabilirsiniz."

Kaynak: Haber Global TV