Kardeşlerim dizisinde külotlu çorap krizi! Sosyal medyada gündem oldu

Celil Nalçakan, Halit Özgür Sarı, Ahu Yağtu ve Fadik Sevin Atasoy'un başrollerde yer aldığı Kardeşlerim dizisi 2. sezonuyla ekranlara gelmek için gün sayıyor. Dizinin hayranlarının, yeni sezona haftalar kalan diziyle ilgili ilginç bir konuyu gündeme taşıması dikkat çekti.

Son Güncelleme:

Oyuncu kadrosuyla kısa sürede dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Kardeşlerim dizisinin yeni sezonunun çekimleri başladı.

Kardeşlerim, yayınlandığı ilk günden bu yana reytinglerini yükselterek başarılı bir şekilde devam ederken dizinin hayranları dikkat çeken bir konuyu gündeme taşıdı. Konu, bağımsız TV yorumcusu Deniz Tural’ın, dizinin yapım ekibine izleyicilerin bir dileğini aktarmasıyla başladı. Tural, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda şunları yazdı:

“Sevgili @ngmediatv ve #Kardeşlerim ekibine bir mesajım var dizinin sevenlerinin ricasıyla. Asiye karakterinin kıyafetleriyle alakalı bir değişim yaşanması isteniyor. Okul formasının bedenine uygun bir şekilde olması ilk koşul. Daha özenli giydirilmesi isteniyor. Teşekkürler.”

KARDEŞLERİM HAYRANLARI YÜZLERCE PAYLAŞIM YAPTI

Bu paylaşım üzerine yapılan yorumlarda, Asiye ve Aybike’nin külotlu çoraplarıyla ilgili eleştiriler gündem oldu.

Bir izleyici yorumunda “Fakirler külotlu çorap giyer algısı midemi bulandırıyor gerçekten koca okulda bir onlar giyiyor benim bildiğim ilk okulda giyerdik biz onu çok saçma gerçekten lütfen bir el atılsın” diye yazdı.

İşte, Kardeşlerim dizisindeki karakterlerin kıyafetleriyle ilgili izleyici eleştirilerinden bazıları…

KARDEŞLERİM DİZİSİ 2. SEZON NE ZAMAN?

atv'nin kısa sürede büyük beğeni toplayan dizisi Kardeşlerim'in yeni bölümlerinin ne zaman yayınlanacağı dizi hayranları tarafından merak ediliyor. 

Kardeşlerim dizisi 2. sezon Eylül ayının ilk haftalarında seyirciyle buluşacak. 

KARDEŞLERİM DİZİSİNİN KONUSU NEDİR?

Kardeşlerim dizisi, hayatın karşılarına çıkardığı tüm zorlukların üstesinden hep birlikte gelmeye çalışan, her şeye rağmen kopmayıp, birbirlerine daha sıkı tutunarak güç alan dört kardeşin (Kadir, Ömer, Asiye ve Emel) hikayesini konu etmektedir. Küçük yaşta hem annelerini hem de babalarını kaybeden 4 kardeşin hayatta birbirlerine tutunmaktan başka çareleri kalmamıştır.

Ta ki, yaşananlara sebep olan Akif Atakul'un sahip olduğu kolejin kapıları ve dolayısıyla hayatları kendilerine açılıncaya kadar…

Zenginin ve yoksulun, suçlunun ve mağdurun yollarının kesiştiği bu yeni hayat, herkesi yeni birine dönüştürürken, Kadir ailesini ayakta tutmak, kardeşlerini korumak ve bir arada tutmak için elinden gelen her şeyi yapmaktadır.

Kaynak: Haber Global TV

Sonraki Haber