Atilla Dorsay: Cüneyt Arkın'ı kaybetmek ulusal bir kayıp

Birçok unutulmaz filme imza atan Türk sinemasının usta ismi Cüneyt Arkın, 85 yaşında hayatını kaybetti. Onu yakından tanıyan sinema yazarı sanatçı Atilla Dorsay Haber Global canlı yayınına bağlandı.

Son Güncelleme:

Son dakika haberine göre birçok unutulmaz filme imza atan Türk sinemasının usta ismi Cüneyt Arkın, 85 yaşında hayatını kaybetti.

Haber Global canlı yayınına bağlanan sanatçı Atilla Dorsay, haberi aldığında şok geçirdiğini söyleyerek,

''Başımız sağ olsun, çok büyük bir ulusal kayıp olarak görüyorum. Yeşilçam'ın starlarını diğer ülkelerin aksine öyle bağırımıza bastık ki, onları asla unutmuyoruz. 

Çok büyük bir değerdi, oyunculuğu boyunca dublör kullanmadı, Ata binerken tehlikeli sahneler dahil dublörü yoktu. Nur içinde yatsın'' ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haber Global TV

Sevgilisi tarafından öldürüldüğü iddia edilmişti! Mezarı açılıp otopsi yapılacak Sertap Erener'in yaptırdığı estetikler şaşırttı "Rahmi Koç Küba gecesine eşlik etti" iddiası gündeme bomba gibi düştü! Miami sanılan yer... Emircan İğrek, Portakal Çiçeği Karnavalı'nda sevenleriyle buluştu İnanoğlu'na veda: "Keşke bir tane daha olabilseydi" Trafikte karşılaştığı Cem Yılmaz'la diyaloğu olay oldu: "Ne iş yapıyorsunuz?"