Aslışah Alkoçlar ile Kaan Demirağ dünyaevine girdi

Yeşilçam'ın usta oyuncusu Hülya Koçyiğit'in torunu Aslışah Alkoçlar, bir süredir birlikte olduğu iş insanı Kaan Demirağ ile evlendi.

Son Güncelleme:

Geçtiğimiz ay nişanlanan Aslışah Alkoçlar ile iş insanı Kaan Demir, önceki akşam Beşiktaş'ta bir otelde düzenlenen sade bir nikah töreniyle dünyaevine girdi.

Pandemi nedeniyle sosyetik çiftin nikahına sınırlı sayıda davetli katıldı. Nikah töreninden fotoğraflar sosyal medyada paylaşıldı. Alkoçlar'ın mutluluğa 'evet' dediği anlar ise oldukça dikkat çekti.

Aslışah Alkoçlar’ın gelinlik tercihi göz kamaştırdı. Sade detayların hakim olduğu gelinlik beğeni topladı.

ASLIŞAH ALKOÇLAR'DAN HAMİLELİK AÇIKLAMASI

Öte yandan geçtiğimiz günlerde 28 yaşındaki Aslışah Alkoçlar’ın hamile olduğu iddia edilmişti.

Alkoçlar hakkında çıkan haberler karşısında sessiz kalmadı. Sosyetik güzel, “Yine nikahım öncesi masa başı haberi, ileride olmasını çok isterim. Ancak şu an için böyle bir durum yok. Lütfen hakkımda asılsız haber yapmayı bırakın" sözleriyle iddiaları yalanlamıştı.

ASLIŞAH ALKOÇLAR KİMDİR?

Selim Soydan ve Hülya Koçyiğit’in torunu, eski oyuncu Gülşah Alkoçlar ile iş insanı Ender Alkoçlar’ın kızıdır. Ablası Neslişah Alkoçlar, oyuncu Engin Altan Düzyatan ile evlidir. 

15-16 yaşlarında kar kayağı sporunda Milli sporcu olmayı başaran Aslışah, Londra’da ekonomi üzerine eğitim almıştır. 1.73 boyunda olan Alkoçlar, bir dönem gastronomi eğitimi de almıştır.

Özel hayatıyla sık sık magazin gündemine gelen sosyetik güzel, 5 Şubat 2021’de iş insanı Kaan Demirağ ile nikah masasına oturmuştur. 

Kaynak: Haber Global TV

Sonraki Haber