Aşk Mantık İntikam 18. Bölüm Full İzle

Fox'un yeni dizisi Aşk Mantık İntikam'ın 18. bölümü 22 Ekim Cuma günü yayınlandı. İşte Aşk Mantık İntikam dizisinin 18. bölümünü tek parça full izleyebileceğiniz link. Aşk Mantık İntikam 18. Bölüm İzle.

Son Güncelleme:

Aşk Mantık İntikam dizisinin merakla beklenen 18. bölümü Fox ekranlarında 22 Ekim Cuma günü yayınlandı.

Aşk Mantık İntikam 17. Bölümde ne olmuştu?

Çağla, Ozan’la her şeyi yoluna koyduğunu düşünmektedir ancak Ozan’ın kalbi bir tek Esra için atmaktadır. Çağla bunu gördükçe emin olur, Esra’nın şirketten gitmesi gerekmektedir. Esra’nın Ozan’ın gözünden düşmesini sağlayacak bir plan hazırlar. Şirketi tehlikeye atacağını bile bile planını uygulayan Çağla, Esra’nın hem Ozan’ın güvenini hem de şirketteki pozisyonunu kaybetmesini sağlayabilecek midir?

Aşk Mantık İntikam dizisinin konusu

Esra garsonluk yapmaktadır ve artık hayatın zorluğundan sıkılarak yaşam standardının değişmesi için mühendis Ozan’la mantık evliliği yapmıştır. Ancak bu evlilikte maddi, manevi zorluklar yaşayınca evliliği bitirmek zorunda kalmıştır. Boşandıktan sonra Ozan bir yazılım şirketi açıp çok zengin olur. Ve bir gün Leyla bu şirkette işe başlar.

Dizinin künyesi

Yapım Firması: No:9 Productions

Yapımcı: Yağmur Ünal

Yönetmen: Murat Öztürk

Senaryo: Özlem İnci Hekimoğlu, Nil Güleç Ünsal

Karakterler (Oyuncular):

Esra (Burcu Özberk)

Ozan (İlhan Şen)

Burak Yörük, Melisa Döngel, Günay Karacaoğlu, Zeynep Kankonde, Süleyman Atanısev, Mehmet Korhan Fırat, Sevda Baş, Ceren Koç, Birgül Ulusoy, Tarık Şerbetçioğlu, Mehmet Yılmaz

Aşk Mantık İntikam 18. Bölüm İzle

Fox kanalında 22 Ekim günü yayınlanan Aşk Mantık İntikam dizisinin 18. bölümünü tek parça full izleyebileceğiniz link.

AŞK MANTIK İNTİKAM 18. BÖLÜM FRAGMANI İZLE

Kaynak: Haber Global TV

Sonraki Haber