Arzum Onan: Genetik olarak torpilliyim!

1992 Türkiye Güzeli Özlem Kaymaz ile 1993 Türkiye ve Avrupa Güzeli Arzum Onan, Instagram'daki canlı yayında buluştu.

Son Güncelleme:

1992 Türkiye Güzeli Özlem Kaymaz ile 1993 Türkiye Güzeli Arzum Onan, Instagram'daki canlı yayında buluştu. Kaymaz, Türkiye güzeli seçilen Onan'a tacını devredememesinden dolayı yaşadığı pişmanlığı anlattı.


Özlem Kaymaz, yakın arkadaşı Arzum Onan'ı canlı yayına çok zor ikna ettiğini söyleyerek, "Kıramadı arkadaşını, süslendi püslendi geldi" diye konuştu. Arzum Onan ise "Bu günlerde süslenmek, püslenmek iyi geliyor. Ama zaten sözünü asla yere düşürmezdim, geldim" diyerek karşılık verdi.

Kaymaz, ortak anılarından da bahsettiği canlı yayında, "Tanışmamız yarışmadan sonra oldu. Arzu'yu ilk gördüğüm günü hatırlıyorum. Erdem Kıramer saçını hazırlıyordu ve ilk orada karşılaşmıştık. Ben sana tacımı devredemedim biliyorsun değil mi? Keşke ben sana tacımı verebilseydim" dedi.


1996 yılında evlenen Arzum Onan ile Mehmet Aslantuğ'un nikah şahitliğini yapan Kaymaz, "Ne sağlam imza atmışım. Senin heyecanını hatırlıyorum. Yaşlarımız çok küçüktü. Bizler hayata taçla ve Türkiye güzeli olarak adım attık. Ama var oluşumuzu ifade eden bu taçlar ya da güzellik olmadı. Çünkü güzellik Allah vergisidir. Türkiye güzeli seçilmemiz bize bazı kapıları açmak için bir anahtar oldu. Ama bu günlere gelindiğinde kendimizi doğru bir şekilde ifade edebilmiş olmamız müthiş bir şey" diye konuştu.

"EVLİLİĞİN SIRRI İYİ DAMAT"

Takipçilerden gelen "İyi bir evliliğin sırı nedir?" sorusuna Kaymaz, esprili bir yanıt verdi: "Öncelikle iyi bir nikah şahidi lazım. sonra iyi bir damat. Arzum'u emin ellere teslim ettik."


"GENETİK AÇIDAN TORPİLLİYİM"

Güzellik konusunda da konuşan Onan, "Herkes kendime nasıl baktığımı merak ediyor. Fazla makyaj yapmam, çok su içerim. Ama işin aslı; genetik açıdan torpilliyim. Annem ve teyzem de çok güzeldir" dedi.

Sonraki Haber