Arka Sokaklar dizisinin yıldızıydı... Giresun'a yerleşen ünlü oyuncunun son hali görenleri şaşırttı

Galerinin tamamı için tıklayınız

2015 yılında Harun Ovalıoğlu'yla hayatını birleştiren Aydın, Ayaz ve Berk ismini verdikleri 2 çocuğu ve eşiyle birlikte Giresun'da yaşamını sürdürüyor.

Müzisyenliği ve oyunculuğu bırakan ünlü isim eşiyle birlikte kurdukları Bireysel Futbol Kaleci Akademisinin sosyal medyasını yönetiyor.

"ARKA SOKAKLAR'DAN AYRILDIĞIMA PİŞMANIM"

Pınar Aydın, bir dönem Kanal D’nin uzun soluklu dizisi ‘Arka Sokaklar’da rol almış, Rıza Baba’nın kızı Pınar’ı canlandırmıştı. Aydın, diziden ayrıldığı için şimdi pişman olduğunu söylemişti:

“Ben aslında Erler Film’in başka bir projesinde başrol olacaktım. Gülşen Bubikoğlu’nun rol aldığı eski bir filmi dizi olarak çekeceklerdi. Proje iptal olunca beni ‘Arka Sokaklar’a dahil ettiler. 2 yıl boyunca çalıştım. Sonra ayrılmak istedim. Bu kararı aldığıma da pişmanım. Neden bıraktım, bilmiyorum. 20’li yaşlarda çocukça davrandım sanırım. Gözükaraydım o zaman. Şimdi olsa daha mantıklı davranırdım.”

Arka Sokaklar'dan sonra birkaç dizide daha rol alan, Akasya Durağı'ndaki 'Elif İpek' karakteriyle de adından söz ettiren Pınar Aydın, 2 yılın sonunda her şeyi bırakıp yurt dışına taşınmıştı. Aydın o dönemi şöyle anlatmıştı:

"Farklı bir hayat kurmak için Avustralya’ya gittim. Her şeyi bıraktım. Orada üniversite okuyacaktım, fakat 5 ay sonra dönmek zorunda kaldım. Geri dönünce kaldığım yerden oyunculuğa devam ettim. Daha sonra eşimle tanışıp evlendim. İlk çocuğum Ayaz dünya geldi. Ve oyunculuktan uzaklaştım. Tekrar devam etmek istedim ama hem kilo almıştım hem de çocuğumu bırakmak istemedim."

Cinsiyet değiştiren ünlü oyuncumuz bambaşka biri oldu!

Kaynak: Haber Global TV