Arka Sıradakiler'in Oktay'ı yıllar sonra ortaya çıktı

Bir döneme damga vuran Arka Sıradakiler oyuncularının şimdi ne yaptığı merak ediliyordu. Fox'ta yayınlanıp uzun yıllar başarıyla devam eden dizide Oktay karakterini canlandıran Bülent Çetinarslan da ne yaptığını merak edilenlerdendi, ortaya çıktı.

Son Güncelleme:
Galerinin tamamı için tıklayınız

FOX için hazırlanan drama ve gençlik türündeki Türk televizyon dizisi Arka Sıradakiler bir döneme damga vurmuştu. Dizinin yapımcılığını Birol Güven, yönetmenliğini ise Hamdi Alkan üstlenmişti. 30 Eylül 2007'de FOX'ta yayına başlayan dizi 27 Kasım 2011'de 170. bölümüyle sona ermişti. 15 Ocak 2012 tarihinden itibaren TNT'de yeni bölümleri ile yeniden başlayan dizi  TNT'nin kapanma kararı sonrası bitirilmişti.. Bu nedenle Arka Sıradakiler'in final olan 193. bölümü yayımlanmadı. Dizi toplam 6 sezondan oluşuyordu. Ayrıca dizi FOX'tan TNT'ye transfer olunca dizinin yapımcı şirketi de değişmişti. Önceden yapımcılığını MinT Prodüksiyon'un üstlendiği dizinin yapımcılığını TNT'ye geçmesiyle Best Prodüksiyon üstlenmişti.

Gençlik dizisi olan Arka Sıradakiler'de çete kavgaları, uyuşturucu, haraç alınması konu ediliyordu. Olayların ana mekânı; yıllardır üniversiteye bir tek öğrenci bile gönderememiş, unutulmuş bir lisedir. Büyük Zafer Lisesi adlı lisenin öğrencileri ve okula yeni gelen idealist bir öğretmenin bu öğrencileri doğru yola sokma mücadelesini anlatmaktaydı.

Bir zamanların gençlik dizisi olan “Arka Sıradakiler”de Oktay karakterini oynayan Bülent Çetinarslan'ın yaşı hayranlarını şaşırtıyor. Şimdilerde 47 yaşında olan Çetinarslan, geçen yıllara rağmen eski fit halinden hiçbir şey kaybetmemiş.

Kaynak: Haber Global TV