Arka Sıradakiler'in Özge'si Sevda Dalgıç değişim haberlerine sitem etti! İşte son hali

Bir dönemin fenomen dizisi 'Arka Sokaklar'da Özge karakterini canlandıran Sevda Dalgıç, katıldığı bir YouTube programında değişimiyle ilgili yapılan haberlere isyan etti.

Son Güncelleme:

Arka Sıradakiler’de canlandırdığı Özge karakteriyle hafızalara kazınan Avlu’nun Bade’si Sevda Dalgıç, YouTube'da yayınlanan Ceren Yaldız'ın sunduğu Bi' Başka programına konuk oldu.

Sık sık değişim haberleriyle gündeme gelen Dalgıç kendisiyle ilgili gelen yorumlara ve estetik iddialarına yanıt verdi.

Oyuncu yüzünde küçük dokunuşlar olduğunu ifade ederek "Estetik yok demiyorum. Burnumda var ama diğer taraflar benim Allah'a şükür. Ufak tefek dokunuşlar var.

Çok fazla da değişim olduğunu sanmıyorum kendimde. Bazen haberlerden sonra yorumlara bakıyorum klavye delikanlılarını görüyorum. Kendine aynada bakmadan gelip yorum yapıyorlar."

Sarı saçlarını siyaha boyatan 37 yaşındaki oyuncu, sosyal medya hesabından sık sık spor yaptığı anları takipçileriyle paylaşıyor.

"ESTETİĞE KARŞIYIM"

Son olarak 'Avlu' dizisinde 'Bade' karakterini canlandıran Sevda Dalgıç, daha önce "Estetiğe karşıyım ama burnum kırıldığı için mecburen yaptırdım. Doktor ne kadar iyi olursa olsun Allah vergisi gibi olmuyor" açıklamasında bulunmuştu.

"BATMADIM"

Dalgıç, ayrıca "Setlerden uzak olduğum dönemde ticaretle uğraştım. Alaçatı’da mekan açtım. Batmadım ama ekonomik darbe oldu" ifadelerini kullanmıştı.

Kaynak: Haber Global TV

Sonraki Haber