Arda Türkmen'in eşi Melodi Elbirliler arabasında saldırıya uğradı! "Arabaya vurdu, beni indirmeye çalıştı"

Ünlü şef Arda Türkmen'in eşi Melodi Elbirliler, minik kızı Ada Siena da yanındayken korku dolu anlar yaşadı. Konuyla ilgili sosyal medya hesabından açıklama yapan Melodi Elbirliler, "Etraf delilerle dolu lütfen camlarınız kapılarınız olabildiğince kilitli olsun" dedi.

Son Güncelleme:

Sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımlarla adından sıkça söz ettiren ünlü şef Arda Türkmen’in eşi Melodi Elbirliler trafikte korku dolu anlar yaşadı. Kızı Ada Siena ile birlikte trafikteyken saldırıya uğradığını söyleyen Melodi Elbirliler o anlarını sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı.

Melodi Elbirliler sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; kavga, gürültü yokken trafiğin akmadığı sırada bir anda bir adamın arabasına vurmaya başladığını ve aşağı indirmeye çalıştığını söyledi.

Elbirliler korku dolu anlarını şöyle anlattı; 'Bir anda gölge olarak birinin yaklaştığını hissetim. Sonra arabamın camlarına vurmaya başladı. Kafamı çevirdiğim anlarda kapının kolunu zorlamaya başladı. Siena arkada oturuyordu yardımcımızla birlikte. İnsanlar gelmeye başlayınca kaçtı gitti' dedi.

Melodi Elbirlier yaşadığı bu olayın karşısında ise; 'Etraf delilerle dolu lütfen camlarınız kapılarınız olabildiğince kilitli olsun hep' diyerek isyan etti.

MELODİ ELBİRLİLER KİMDİR?

1991 yılında İzmir'de doğan Melodi Elbirliler, sosyal medyada 'Güzellik bloggeri' olarak tanınıyor. Instagram'da yaklaşık 600 bin takipçisi bulunan Elbirliler, moda ve makyaj videoları yayınlıyor. Elbirliler, Yeditepe Üniversitesi İngiliz Dili ve Edebiyatı bölümünden mezun oldu.

ARDA TÜRKMEN KİMDİR?

Arda Türkmen 1975 yılında İstanbul’da dünyaya geldi.Lise eğitimini Saint Benoit Fransız Lisesi’nde alan Türkmen, üniversite eğitimini Bilgi Üniversitesi’nde çift ana dal yaparak İşletme ve Sahne Gösteri Sanatları bölümlerinden mezun olarak tamamlamıştır.
Üniversite yılları boyunca yüzlerce farklı konser organizasyonunda yer almış, işletmecilik deneyimleri yaşamıştır.
2003 yılının sonlarına doğru kurduğu Roka Davet isimli catering firması pek çok başarılı organizasyonun yiyecek – içecek işlerini ve Türkiye’ye gelen pek çok yabancı yıldızın özel yemekleri için tercih edilen bir marka olmuştur.
2012 yılında Roka Davet’i satmıştır.
2008 yılının Nisan ayında Asmalımescit’te açtığı “Issız Adam” filmine de ev sahipliği yapan “Leblon” isimli lokantayı açmıştır.

Kaynak: Haber Global TV

Sonraki Haber