Alp Kırşan: Karımı ilk gördüğümde 13 yaşındaydı

Sunucu Alp Kırşan, 2014 yılında Zeynep Dörtkardeşler ile nikah masasına oturuştu. Alp Kırşan, katıldığı bir programda yıllar sonra bir itirafta bulundu.

Son Güncelleme:

Uzun zamandır ekranlardan uzak kalan ve ailesine odaklanmayı tercih eden Alp Kırşan, Pınar Kerimoğlu’nun YouTube’da yayınlanan programına konuk oldu. “Evlendikten sonra bir seçim yapmak zorundaydım; ya ailemi ya da televizyonu seçecektim. Bu şekilde devam edemezdi, çünkü bir yurt dışı projesine gidiyorum, 6 ay boyunca yokum."


"Çocuk olsam, babamdan 6 ay ayrı kalmak istemezdim. O yüzden ailemi seçtim ve televizyonu bırakıp proje bazlı işler yapmaya başladım,” dedi. Aile kavramını yaşatmaya devam ettiğini vurgulayan Kırşan, ailesiyle çok mutlu olduğunu da ekledi.

2014 yılında Zeynep Dörtkardeşler ile evlenen Alp Kırşan, eşiyle tanıştığı anı anlattı. “Yıllar önce İzmir’e annemin yanına gitmiştim. Evde arkadaşlarıyla konken oynuyorlardı. Annem, ‘Kızları eve bırak, sonra geri gel,’ dedi.

"Arabaya bindik, bir baktım Zeynep karşımda. Çok hoşuma gitti, sohbet ettik. Tam numarasını alacaktım ki yaşını sordum, 13 olduğunu söyledi. Şok oldum, telefonu almadım."

"Yıllar sonra, Zeynep 23 yaşındayken benim bir paylaşımıma yanıt verdi. ‘Beni hatırladın mı?’ dedi. Sonra hemen buluştuk ve evlenip çok güzel bir aile kurduk,” şeklinde anlattı.

“DİNOZORLAR GENÇLERE YER AÇMALI”

Survivor’dan ayrılma sebebi sorusuna Kırşan, “Artık televizyonun dinozorlarının gençlere yer açması lazım. Ben bıraktım, Türkiye bir sunucu daha kazandı. 60-70 yaşında insanlar hâlâ televizyonu bırakmıyor, gençlerin önünü açmalılar” dedi.

Sonraki Haber