Alişan'dan Survivor Ardahan'a destek: '30 gün bizimleydin...'

Kardeşi Selçuk Tektaş'ı koronavirüs yüzünden kaybettikten sonra zor günler geçiren Alişan, Survivor All Star’a katılan Ardahan Uzkanbaş'ın kendisine verdiği desteği tüm takipçileriyle paylaştı.

Son Güncelleme:

Kardeşi Selçuk Tektaş'ı koronavirüs yüzünden kaybeden Alişan ölüm haberiyle sarsılmıştı. Kardeşinin yoğun bakımda olduğu günlerde Hülya Avşar, Demet Akalın ve Çağla Şıkel gibi isimlerin kendisini hiç yalnız bırakmadığını söyleyen Alişan Survivor Ardahan Uzkanbaş'la ilgili de bir açıklamada bulundu.

"SEN BENİM İÇİN ŞAMPİYONSUN"

Ünlü şarkıcı Instagram hesabı üzerinden Survivor All Star'a katılan Ardahan'la ilgili yaptığı paylaşımda, "30 gün bizimleydin, hiç tanımadan Selçuk’u her gün bizimle dua ettin... Sen benim için, bizim için şampiyonsun kardeşim... Seni çok seviyorum ve her zamanda yanındayım, yanındayız…" ifadelerini kullandı.

Alişan’ın paylaşımına Demet Akalın ve Hakan Hatipoğlu gibi ünlü isimlerden de yorum geldi.

SURVİVOR ARDAHAN KİMDİR?

Sadık Ardahan Uzkanbaş, 1987 senesinde Ardahan‘da doğdu ancak Adana’da ikamet ediyor. 8 yıl Adanaspor altyapı takımlarında forma giydi. Yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle futbola ara vermek zorunda kalınca bu süreçte askerliğini tamamladı.  Ardından 2 yıl Dubai’de ilk yurt dışı deneyimini yaşadı. Türkiye’ye döndükten sonra aktif olarak sporla ilgilenen Sadık Ardahan Uzkanbaş, sonrasında Kazakistan’a giderek 6 yıl orada yaşadı.

Survivor Ardahan, Instagram'da 'ardahan_ozkanbas' hesabını kullanıyor ve ünlü ismin 416 bin kullanıcısı bulunuyor. 

Kaynak: Haber Global TV

Sonraki Haber