Alişan: Tüm aileme aynı arabadan aldım

Geçtiğimiz ay kaza yapan ve ailesiyle birlikte ölümden dönen Alişan, "Tüm aileme aynı arabadan aldım. Buse'ye, kendime ve kardeşime aldım. Allah nasip ederse Eylül'de gelecek" dedi.

Son Güncelleme:

Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine göre; Türkücü Alişan ve eşi Buse Varol, önceki akşam Arnavutköy'deki bir balıkçıda objektiflere takıldı. Bir doğum günü kutlamasına katıldıklarını belirten ünlü çift, mekan çıkışı muhabirlerle sohbet etti.

Geçtiğimiz günlerde İzmir tatilini noktalayıp, İstanbul'a dönerken ailece trafik kazası geçiren ve şans eseri küçük sıyrıklarla kazayı atlatan Alişan, yeni alacakları araba ile ilgili konuştu.

Alişan, konuyla ilgili, "Tüm aileme aynı arabadan aldım. Buse'ye, kendime ve kardeşime aldım. Allah nasip ederse Eylül'de gelecek" ifadelerini kullandı.

"BUSE HER GÜN DAHA DA GÜZEL OLUYOR!"

İkinci kez baba olmaya hazırlanan türkücü, bebeğin cinsiyetiyle ilgili, "Vallahi benim içinden kız diye geçiyor ancak Allah bilir. 'Kız çocuk anneyi çirkinleştirir' derler ancak Buse, her gün daha da güzel oluyor" ifadelerini kullandı.

Sonraki Haber