Aleyna Tilki, Roman havasında böyle göbek attı

Attığı her adımla adından söz ettirmeyi başaran Aleyna Tilki, Roman havasında göbek attı. Genç şarkıcı, kulisinden paylaştığı o anları "Evcilik oynuyoruz" notuyla yayınladı.

Son Güncelleme:

Geçtiğimiz günlerde İbrahim Selim'in YouTube'da yayınlanan programına katılan Aleyna Tilki, çok konuşulan açıklamalarda bulunmuştu. 

Genç şarkıcı, hayalindeki erkeği şöyle anlatmıştı:

"Efendi, ağır, keko ve biraz maço olsun. İşime ve iş saatlerime karışmasın. Çok zor değil, özünde kekoluk olacak ama öyle hissettirmemek için elinden geleni yapacak."

Tilki, "Hangi davranış seni o kişiden soğutur?" sorusuna da şu cevabı vermişti: "Olduğu gibi gözükmemesi ve boş konuşması, konuşmamayı bilmemesi… Ben çünkü dolu sohbet etmeyi severim.

Hangi konu olursa olsun konuştuğumuz konuda bilgili olsun, o konuyu içselleştirsin isterim. Yarattığı kişiden konuşmasın, kalbinden konuşsun isterim. Böyle olmadığı zaman kaçarak uzaklaşıyorum. Bu durumla çok karşılaşıyorum, çok aptal insan var."

ROMAN HAVASINDA GÖBEK ATTI

Açıklamalarıyla dikkat çeken Aleyna Tilki, kuliste Roman havasında göbek attı. Tilki, o anları “Kuliste evcilik oynuyoruz. Ben mahalle arası kuaför salonu sahibi oldum” notuyla paylaştı. 

Kaynak: Haber Global TV

Sonraki Haber