Aleyna Tilki'den iddialara yanıt: Artık abla oldum...

Aleyna Tilki, önceki akşam alışveriş turuna çıktığı Nişantaşı'nda objektiflere takıldı. 20 yaşındaki şarkıcı, 'İşte Bu Benim Masalım' dizisi için 2 milyon TL aldığı iddialarına yanıt verdi.

Son Güncelleme:

Nişantaşı'nda objektiflere takılan Aleyna Tilki, kendisine eşlik eden kişinin koruması değil, çalışanı olduğunu söyledi. Tilki, çıkardığı İngilizce şarkısı 'Retrograde' için iyi geri dönüşler aldığını ve dünya starı olmasının yakın olduğunu açıkladı.

Milliyet Cadde'den Seçkin Şenvardar'ın haberine göre, 20 yaşındaki şarkıcı, “Güzel geri dönüşler alıyorum hem yurt dışı ve hem yurt içi. Bence dünya starlığı çok yakın, ben öyle hissediyorum umarım doğrudur. Hepimiz için gurur olacaktır hakkını vererek çalışıyorum inşallah olur" dedi.

Aleyna Tilki, geçtiğimiz günlerde kendisi için ‘Dünya starı olacağım dedi, yazık çocuk dizisinde oynuyor’ diyen Demet Akalın’a üstü kapalı cevap verdi.

Tilki, “Çok destek gördüm inanılmaz derecede gerçekten iyi işten, iyi müzikten anlayan ve ne kadar başarılı bir ekiple çalıştığımı kavrayabilecek birçok insan bana çok güzel destek verdi” açıklamasında bulundu.

"ARTIK ABLAYIM, PARA KONUŞMAK AYIP GELİYOR"

Ünlü şarkıcı, ayrıca dijital platformda başrolü Cemal Can Seven’le paylaştığı 'İşte Bu Benim Masalım' dizisi için 2 milyon TL aldığı iddialarıyla ilgili soru üzerine, "Yani evet ama çocukken böyle sorulara cevap veriyordum artık abla oldum, biraz ayıp geliyor böyle paraları falan konuşmak. Olabilir gerçeklik payı var” ifadelerini kullandı.

Tilki, dizinin IMBD sitesinde 1.7 puan aldığının hatırlatılınca, “Sonuç olarak şöyle bir şey var. Bizle alakalı değil, başka bir konuyla alakalıydı bir grup tarafından yapılan fake bir şeydi” açıklamasında bulunurken, “Oyunculukta iddialı mısınız?” sorusuna ise “Hiç öyle bir iddiam yok oyunculukta” yanıtını verdi.

Sonraki Haber