Akasya Durağı'nın şoför Leyla'sıydı! Ayça İnci meğer Kenan İmirzalıoğlu'yla...

2008 yılında yayın hayatına başlayan Akasya Durağı'nda şoför Leyla karakteriyle akıllara kazınan Ayça İnci'yle ilgili herkesi şaşırtan bir gerçek ortaya çıktı. Ayça İnci yıllar önce meğer Kenan İmirzalıoğlu'yla...

Son Güncelleme:
Galerinin tamamı için tıklayınız

1995-2003 yılları arasında yayınlanan Çiçek Taksi dizisinin uyarlaması olan Akasya Durağı, 2008-2012 yılları arasında izleyici karşısına çıktı.

Yönetmenliğini Yaşar Seriner'in, yapımcılığını ise Erler Film'in üstlendiği Akasya Durağı dizisi, yayınlandığı döneme damga vuran yapımlar arasında yerini aldı. Bir aile ve komedi dizisi olan Akasya Durağı'nın kadrosunda Levent Ülgen, Cezmi Baskın, Zeki Alasya, Melek Baykal, Ayça İnci Onur Şan ve Timur Acar gibi isimler boy gösterdi.

Toplam 5 sezon süren dizide hayat verdiği şoför Leyla karakteriyle hafızalara kazınan, ardından Arka Sokaklar'da boy gösteren Ayça İnci, yıllar sonra ortaya çıktı.

Bir süredir ekranlardan uzak duran Ayça İnci’yle ilgili herkesi şaşırtan bir gerçek ortaya çıktı. Ayça İnci yıllar önce meğer Kenan İmirzalıoğlu'yla...

Kaynak: Haber Global TV