Ağır Romantik'in galasında Tuvana Türkay'ın sözleri Onur Tuna'yı şoke etti

Ağır Romantik filminin galasında Onur Tuna'nın ardından Tuvana Türkay'ın Tuna'yı ti'ye alan açıklamaları, gala gecesinde gerilim yaşanmasına neden oldu

Son Güncelleme:

'Ağır Romantik' filminin galası ilginç anlara sahne oldu. Onur Tuna konuşması sırasında, "Açıkçası eğlenerek bu işi yaptık. Birlikte güzel sahnelerimiz olduğuna inanıyorum" dedikten sonra bu defa sözü alan Tuvana Türkay, kahkaha atarak "Biz çekerken çok eğlendik. Biz çok eğlendik çekerken. Umarım izleyenler de bunu hissederler klişelerine girmeyeceğim. Hiç kimse çektiği bir filmle ilgili ben çok kötü bir film çektim, gitmeyin, izlemeyin falan demez" sözleriyle Onur Tuna'nın sözlerini ti'ye alınca arka planda Onur Tuna'nın sinirlendiği ve Altan Erkekli'nin de bozulduğu yüz ifadeleri kameralara yansıdı. 

Tüm bu eleştirel yorumlardan sonra Türkay sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı ve "Röportaja çıkmadan, içeride bütün oyuncular bu cümlenin klişeliğiyle ilgili espriler yaptık ve gülüp, eğlendik. En az çekilen 10 filmin 8 tanesinin galasında 'Biz çekerken çok eğlendik' denmesinin şakasını yaptığım için kusura bakmayın. Çünkü inanılmaz derecede kötü niyetli, kötü kalpli ve kötülükle beslenen insanlar olduğunuz aklımdan çıkmış. Ayrıca partnerim 'Eğlenerek çektik' diyor. Dolayısıyla; kusur, görenindir" dedi.

Sonraki Haber