Adriana Lima eski aşkı Emir Uyar'ı unutamadı

Bir dönem Metin Hara ile aşk yaşayan dünyaca ünlü model Adriana Lima, Türk iş adamı Emir Uyar ile el ele görüntülenmişti. Bir süredir aşk yaşayan çift, geçtiğimiz haftalarda yollarını ayırmıştı.

Son Güncelleme:

Adriana Lima ve Emir Uyar, sosyal medyada birbirlerini takibi bırakmıştı ancak beklenmedik bir gelişme yaşandı. Habertürk'ün haberine göre Lima, eski sevgilisini sosyal medya hesabından tekrar takip etmeye başladı.


Ünlü modelin bu hareketini gören takipçileri, "Lima eski aşkını unutamadı" yorumunu yaptı.


Bir dönem Metin Hara ile aşk yaşayan ünlü model Adriana Lima, Türk iş adamı Emir Uyar ile el ele görüntülenmişti.

EMİR UYAR KİMDİR?

1982 yılında dünyaya gelen Emir Uyar, İstanbul Özel Alman Lisesi'nden mezun oldu. Permak Holding'in enerji işlerinden sorumlu başkan yardımcısı olarak görev yapan Emir Uyar, 2006 yılında Güney Kaliforniya Üniversitesi İşletme ve Ekonomi bölümünü tamamladı. Mezun olduktan sonra, babası Selim Uyar'ın yanında, Permak Makine'de işe başladı. 2010 yılında başlayan grup şirketi 4 yıl sonra San Clemente Adası'na taşındı.

Emir Uyar, Enerji ve Teknoloji yatırımlarında hizmet veriyor. Ayrıca, İstanbul Dominika Fahri Başkonsolosu olan Uyar, Venedik'teSt. Regis Venice San Clemente Palace Oteli'ni hizmete açtı.

Sonraki Haber