Ada Masalı dizisinin yayın günüyle ilgili beklenmeyen değişiklik

Ayça Ayşin Turan ve Alp Navruz'un başrollerde yer aldığı Star TV dizisi Ada Masalı'nın yayın günüyle ilgili yeni bir gelişme yaşandı.

Son Güncelleme:

Star TV’de salı akşamları yayınlanan Ada Masalı dizisinin dün akşam 20. bölümüyle ekranlara gelmesi bekleniyordu. Ancak sevilen dizi 2 Kasım Salı akşamı yayınlanmadı. 

Star TV'nin yayınlanan günlük yayın akışında Ada Masalı yeni bölümün 3 Kasım Çarşamba akşamı seyirciyle buluşacağı yer aldı. 

Ali Bilgin'in yönetmen koltuğunda oturduğu dizi 3 Kasım itibarıyla her çarşamba saat 20.00'de ekranlara gelecek. 

ADA MASALI 20. BÖLÜM FRAGMANI

ADA MASALI 20. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Sinan Ayten’in parası karşılığında Haziran’ı kaçırır. Haziran’ın kaçırılmasıyla Kırlangıç Adası’nda seferberlik ilan edilirken Poyraz, Haziran’ı bulmak için gözünü karartır. Kızını kaybetme korkusuyla karşı karşıya kalan Zeynep ise perişan olur. Şimdiye kadar yaptıklarıyla herkesi kendinden uzaklaştıran Batu da Haziran’ı kurtarmak için elinden geleni yapacaktır. Kırlangıç Adası’nda yaşanan bu üzücü olay, ada sakinlerine birbirlerine olan bağlılıklarını bir kez daha hatırlatacaktır.

Ada Masalı 20. bölüm 3 Kasım akşamı saat 20.00'de Star TV'de!

ADA MASALI DİZİSİ KONUSU

Her şeyiyle şehir hayatını seven ve modern dünyanın ona sunduğu tüm imkanlardan yararlanan Haziran'ın en büyük hayali kariyerinde ilerlemek ve Tokyo'daki pozisyon için terfi almaktır. Bu terfi için son bir görevi kalan genç kadının yolu Kırlangıç Adası'na düşecek ve hayatı bu adayla beraber tamamen değişir.

Kaynak: Haber Global TV

Sonraki Haber