Acun Ilıcalı'nın beklenmedik hayal kırıklığı: Aslında herkes sevdi ama...

Acun Ilıcalı birçok konuda başarılı işlere imza atmaya devam ediyor. Ancak bir konuda ise şansı bir türlü dönmüyor. Başarılı televizyoncunun son hamlesi onca beğeniye, büyük övgülere rağmen beklentileri karşılayamadı.

Son Güncelleme:
Galerinin tamamı için tıklayınız

Acun Ilıcalı, tv8'i Survivor, Masterchef, O Ses Türkiye gibi yarışma programlarıyla reyting yarışlarının hep zirvesinde tutmayı başardı. 

Başarılı televizyoncu yarışma formatlarındaki bu üstünlüğünü hiçbir zaman kaybetmedi. Her üç programı da her sene yenileyerek ilgiyi üst düzeyde tutmayı başardı.

Ilıcalı, birkaç yıldır dizi pazarında da var olmaya çalışıyor. Özellikle Kırmızı Oda dizisiyle  büyük bir başarı yakaladı. Bu dizinin rüzgarıyla da daha fazla diziyi tv8 ekranlarına taşıdı. 

Doğduğun Ev Kaderindir de bir dönem de olsa başarıya katkıda bulunurken bu iki dizi, televizyonlarda yeni bir akımın da başlamasına neden oldu.

Ancak devamı gelmedi. Bu sezon itibariyle Kırmızı Oda'nın da final yapmasının ardından Acun Ilıcalı dizilerde yeni bir atak başlatı... Peki ne oldu? Detaylar haberimizin devamında...