Acun Ilıcalı ile Ayça Çağla Altunkaya'nın düğün davetiyesi ortaya çıktı! Davetlilere yapılan uyarı şaşırttı

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya ile yarın akşam 4. evliliğini yapacak. Çiftin, düğünlerinin davetiyesi ortaya çıktı. Davetlilerden istenen ise şaşırttı.

Son Güncelleme:

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, Şeyma Subaşı'ndan boşandıktan sonra Ayça Çağla Altunkaya ile birliktelik yaşamaya başladı.

Uzun zamandır yaşadıkları aşkla gündemden düşmeyen ünlü çift, yarın akşam Esma Sultan Yalısı'nda nikah masasına oturacak.

SOSYAL MEDYA KURALI DİKKAT ÇEKTİ

Dördüncü kez nikah masasına oturacak Acun Ilıcalı, yakın arkadaşlarının olduğu küçük bir grupla düğün yapmayı planlıyor. Siyah renge olan düşkünlüğüyle bilinen Acun Ilıcalı ve Altunkaya çifti düğün davetiyesi olarak da siyah ışıltılı bir model seçti. Davetlilerin siyah kıyafet giymelerini isteyen çiftin düştüğü "Lütfen, sosyal medya olmasın" notu da dikkatlerden kaçmadı.

HAMİLELİK İDDİASINI YALANLAMIŞTI

Öte yandan Ayça Çağla Altunkaya'nın bebek beklediği çiftin bu yüzden nikah yaptıkları ileri sürülmüştü. Gazete Magazin'e yaptığı açıklamada hamilelik iddiasını yalanlayan Altunkaya "Her iki ayda bir benim hamilelik haberimi yapmaktan vazgeçin" demişti.

Sonraki Haber