Acun Ilıcalı, hayattaki en büyük pişmanlığını ve satın alacağı kulübü açıkladı

Acun Ilıcalı, hayattaki en büyük pişmanlığının, anne ve babasını kaybettiği trafik kazasında, babasının arabasını kullanmamak olduğunu söyledi. Öte yandan Ilıcalı, Fortuna Sittard iddialarını ilk kez doğruladı.

Son Güncelleme:

Acun Ilıcalı, Cüneyt Özdemir'in YouTube kanalına konuk oldu. Ilıcalı seyircilerden gelen soruları da yanıtladı.

HAYATTAKİ EN BÜYÜK PİŞMANLIĞI 

Ilıcalı'ya Twitter üzerinden "Hayattaki en büyük pişmanlığı ya da keşkesi nedir?" sorusu yöneltildi. Acun Ilıcalı, hayattaki en büyük pişmanlığıyla ilgili konuştu. Soru üzerine bir süre duraksayan Acun Ilıcalı, "Hayatımdaki en büyük pişmanlığım, ailem Bodrum'a giderken trafik kazası geçirdi. İki araba gidiyorduk, babam kendi arabasıyla yola çıktı. O gün arabayı ben kullanmak isterdim. Normalde arabayı hep ben kullanırdım, onları önden yollamak en büyük pişmanlığımdır. Keşke, o arabayı ben kullansaydım" ifadelerini kullandı.

Cüneyt Özdemir de bu sözlerin ardından "Bir kez daha başın sağ olsun" dedi.

Ilıcalı, "Annemleri kaybettiğim yılda donup kalmış gibiyim. 20 yaşındaydım, üniversite yıllarımdı ve olağan üstü mutlu olduğum bir dönemdi. O dönemi ailemle birlikte o kadar mutlu geçirdim ki o dönemi yaşıyorum hala. O mutluluğu kaybetmek istemiyorum ve o yılda yaşıyorum hala. Hayal gibi geçecek bir dünyada yaşıyoruz. Yaşadığım güzelliklere şükrediyorum ama can korkusuyla yaşamıyorum" dedi. 

İLGİLENDİĞİ KULÜBÜ AÇIKLADI

Fortuna Sittard iddialarını ilk kez doğrulayan Ilıcalı, "Hollanda'da şu an benimle ilgili çok haber çıkıyor. Fortuna Sittard ile ilgileniyorum. Türkiye'ye gelince görüşeceğiz. Olmaya yakın diyebilirim" dedi.

Ilıcalı sözlerini, "Genç yetenekleri keşfederek Türk ve dünya futboluna kazandırmak istiyorum. Böyle bir hayalim var" ifadeleriyle sürdürdü.

Sonraki Haber