Acun Ilıcalı fırsatı gördü, kaçırmadı

Televizyonculuğa getirdiği yeni soluğu yıllardır devam ettiren Acun Ilıcalı, yeni bir fırsatı daha gördü ve hemen değerlendirdi.

Son Güncelleme:
Galerinin tamamı için tıklayınız

Acun Ilıcalı'nın adı uzun yıllardır Türk televizyonculuğunda yaptığı devrimlerle anılıyor. Yakaladığı fırsatları iyi değerlendiren Acun Ilıcalı, yine yaptığıyla tam 12'den vurdu. 

ürkiye’de yayınlanan ve uzun süreler ekranda kalan günlük dizilere yurt dışından büyük bir ilgi olduğunu biliyorsunuz. Elif isimli günlük dizi bir dönem Latin Amerika ülkelerini o kadar çok etkiledi ki, ardından birçok yapımcı tarafından da benzer amaçlarla diziler oluşturuldu. Son yıllarda Emanet, Yaralı Kuşlar, Yemin, Beni Bırakma gibi günlük dizilerin yurt dışındaki başarıları televizyon kanallarına da önemli bir stratejik bakış kazandırdı.

Kanal D’nin yeni sezonda Aşk ve Umut isimli günlük bir diziyi ekrana getirmeye hazırlandığını biliyorsunuz. Bu dizi için de yine yurt dışına satışı konusunda haftalık dizilere göre daha şanslı olabileceğini söyleyebiliriz. Benzer bir gelişme Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu tv8’de de yaşanıyor.

Kaynak: Diğer