Acun Ilıcalı, Ersin Korkut'un köpeğinin öldüğünü açıkladı mı?

Survivor'da bu akşam ada konseyinde yarışmacıları üzen bir hadise yaşandı. Ünlüler takımında Ersin Korkut, sakatlığı nedeniyle adaya veda etti. Korkut için merak edilen konu ise Ilıcalı'nın köpeğinin öldüğünü söyleyip, söylemediği... İşte detaylar.

Son Güncelleme:

TV8'de yayınlanan Survivor 2020 programında bugün Acun Ilıcalı, "Bugün aldığımız bir haber açıkçası bizim için de bir şok oldu. Dikkat ederseniz bu konseyin çekimini iki kere erteledik. Ama şunu anladık ki açıklamak zorundayız. Ersin futbol oyununda bir sakatlık geçirdi. Dün Ersin MR'a gitti. Çıkan MR sonucunu İstanbul'a gönderdik ve İstanbul'dan hiç beklemediğimiz bir teşhis geldi. Doktorumuz Metin Kuş'un yaptığı kontroller sonucunda çok ama çok üzülerek açıklamam gerekiyor ki Ersin bundan sonra Survivor'a devam edemeyecek" dedi. Ilıcalı'nın bu açıklamasından sonra merak edilen bir başka konu ise Ersin'in köpeği Mess'in ölüm haberinin Ersin'e verilip verilmeyeceği oldu. Peki Acun Ilıcalı, Ersin Korkut'un köpeği Mess'in ölüm haberini Korkut'a söyledi mi, ne zaman söyleyecek? İşte konseyde yaşananlar...

KONSEYDE DUYGUSAL ANLAR

"İLK KÖPEĞİMİ GÖRECEĞİM"

Ersin Korkut, kararın ardından ise yürek burkan açıklamalarda bulundu. Köpeğinin ölümünden haberi olmayan ünlü sanatçı, "Köpeğimi acayip özledim bu vaziyette gidersem tanır mı çok merak ediyorum. Kimse yanlış anlamasın ilk köpeğimi göreceğim sonra ailemi göreceğim" dedi. Bu esnada Acun Ilıcalı'nın duygulandığı görüldü.


ACUN ILICALI ERSİN'E KÖPEĞİNİN ÖLÜM HABERİNİ NE ZAMAN VERECEK?

Acun Ilıcalı'nın Mess'in vefat haberini yarın vereceği düşünülüyor. Çünkü konsey dağılırken Ilıcalı, Ersin'e, "Ersin, yarın bizi arkadaşlar buluşturacak. Çekim dışında bir şey konuşmamız lazım" dedi. Acun Ilıcalı'nın bu söylemi "Acaba köpeğinin öldüğünü mü haber verecek?" sorusunu akıllara getirdi.


Sonraki Haber