Acun Ilıcalı: Bana posta koyan ilk yarışmacı!

'Survivor 2020 Ünlüler Gönüllüler' son bölümde ödül oyunu heyecanı yaşandı. Gönüllüler takımından Berkan - Ünlüler takımından Yunus Emre'nin mücadelesi izleyenlere heyecan dolu anlar yaşattı.

Son Güncelleme:

'Survivor 2020 Ünlüler Gönüllüler' yarışmasının 18 Mayıs Pazartesi akşamı yayınlanan 80'inci bölümünde ödül oyunu heyecanı yaşandı. Ödülü açıklayan Acun Ilıcalı "Daha önce hayatınızda yaşamadığınız bir şeyi yaşayacaksınız. Kazanan takımı zipline için götürüyoruz. Önce yemek sonra havuz partisi ve dj seti kuruyoruz. Ama ödüle giderken sizi yormak istemedik. Kazanan takım helikopterlere binecek" dedi. Survivor'da oyun parkuruna inen iki helikopter herkesi şaşırttı.

Oyunu kazanan takımın alacağı ödül yarışmacıları daha da hırslandırdı. 9-8'lik oyunda Ünlüler önde idi. Bu sırada Berkan ile Yunus Emre parkura çıktı. Parkuru birlikte geçen iki yarışmacıdan atışlarda daha başarılı olan Berkan'dı. Survivor Berkan, sayıyı alarak takımının umutlarını bayrak yarışına taşıdı. Oyun sonrasında Berkan "Baba tranquilo sakin" diye bağırdı. 

O ANLARI SOSYAL MEDYA HESABINDA PAYLAŞTI

Acun Ilıcalı, Berkan'a 'tranquilo' ne alaka diye sordu. Berkan'ın "Herkes bir sakin olsun. Skor 9-9, herkes bir sakin olsun" şeklindeki cevabı ise ünlü yapımcıyı güldürdü. Instagram hesabından o anın görüntüsünü yayınlayan Ilıcalı, gülücük emojisi ile birlikte "Bana posta koyan ilk yarışması" notunu ekledi.

SURVİVOR'DA ÖDÜL OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI?

Gerilimin hiç sona ermediği oyunda kazanan taraf Ünlüler takımı oldu. Ünlüler takımı Zipline, Helikopter, Havuz partisi, Malikane ve kişi başı Oppo Reno 3 kazandı.

Sonraki Haber