90'lı yıllardaki televizyon programlarının aranan yüzüydü! Hayatını kaybetti

Türkiye'de çok kanallı döneme geçişle birlikte popüler olan reality şov programlarının aranan yüzlerinden Levent Oran hayatını kaybetti.

Son Güncelleme:

Çok kanallı döneme geçişle birlikte büyük ilgi gören reality şov programlarının aranan simalarından Levent Oran İstanbul'da hayata gözlerini yumdu.

Bir döneme damga vuran ünlü televizyon programcıları Savaş Ay ve Ayşe Özgün'ün programlarında yaptığı sivri çıkışlarıyla bilinirliği artan Levent Oran, söylemleri nedeniyle birçok kesim tarafından eleştirilmişti. 

Son yıllarda yaşadığı sağlık sorunları ile gündeme gelen Levent Oran en son 2020 yılında kalp krizi geçirmişti. Oran bir süredir kalp ve şeker hastalığı tedavisi görmekteydi. Mürekkephaber'de yer alan habere göre, 30 Aralık 2023 tarihinde hayata gözlerini yuman Oran'ın cenaze töreni 31 Aralık Pazar günü gerçekleştirildi.

Oran’ın cenazesi 31 Aralık 2023 Pazar günü Gaziosmanpaşa’da kılınan cenaze namazı sonrası Sarıyer’de defnedildi. Keskin çıkışları ve gündeme oturan açıklamalarıyla bir dönemin aranan yüzlerinden birisi olan Oran’ın cenazesinde magazin ve medya dünyasından kimsenin olmaması dikkati çekti.

LEVENT ORAN KİMDİR?

Son dönemde özel tiyatrolarda rol alarak ve fal bakarak geçimini sağlayan Oran, 1960 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Gençlik yıllarında tiyatroya ilgi duyan, bir süre bankacılık yapan Levent Oran, TV'den para kazanamayınca şarkı söylemeye başlamıştı.

Sonraki Haber