83 yaşında dördüncü kez baba olmuştu... Al Pacino'nun ödeyeceği nafaka dudak uçuklattı

Haziran ayında sürpriz bir şekilde baba olan Al Pacino'nun 29 yaşındaki sevgilisine ödeyeceği nafaka belli oldu. Pacino'nun ödeyeceği nafaka dudak uçuklattı.

Son Güncelleme:

'Baba' ve 'Yaralı Yüz' filmlerinin unutulmaz yıldızı Al Pacino, 29 yaşındaki sevgilisi Noor Alfallah'dan çocuk sahibi olmuştu.

Çift, bebeğin doğumundan 3 ay sonra ayrılmıştı. Genç kadının Al Pacino'ya açtığı velayet davasında karar çıktı.

HER AY YAKLAŞIK 30 BİN DOLAR ÖDEYECEK

TMZ'nin elde ettiği belgelere göre , Usta oyuncunun, Alfallah'a önden 110 bin dolar verdiği ve her ay yaklaşık 30 bin dolar ödemeye devam edeceği bildirildi.
Oyuncunun, oğlunun eğitim fonu için yıllık 15 bin dolar vereceği biliniyor.

Gelir düzeyine göre, oyuncunun yıl sonuna kadar 90 bin dolar daha vermesi de söz konusu.

SEVGİLİSİNDEN DNA TESTİ İSTEDİ

Pacino'nun "birini hamile bırakabileceğine inanmayı reddettiği" ileri sürülürken, Alfallah'ın hamileliğini sadece iki ay önce öğrenerek doğum öncesi DNA testi talep ettiği belirtilmişti. Usta oyuncunun ayrıca Noor Alfallah'la ilişkisinin çoktan bittiğine inandığına dair yeni iddialar ortaya atılmıştı.

HAMİLELİĞİ 6. AYDA ÖĞRENMİŞ

Pacino ve Alfallah'a yakın bir kaynak, önceki gün Daily Mail'e açıklama yaparak, "birbirlerine çok aşık" çiftin hamilelikten dolayı çok mutlu olduklarını öne sürmüştü. Çifte yakın kaynak ayrıca Alfallah'ın "servet avcısı" olduğu ve yıllardır bebek istediğini söylediği iddialarına da karşı çıkmıştı.

"Scarface" (Yaralı Yüz) filminin yıldızı Pacino, daha önceki birlikteliklerinden üç çocuk babası.
Beverly D'Angelo ile birlikteliğinden 22 yaşında Olivia Pacino ve Anton James Pacino adında ikizleri var. Jan Tarrant ile birlikteliğinden de 33 yaşında Julie Pacino adında bir kızı var.

Kaynak: Haber Global TV

Sonraki Haber