8 bölümlük yerli dizi, hiçbir Türk dizisinin başaramadığını başardı! Tam 28 ülkede...

Dizide son yıllarda alternatif bir yöntem olarak dikkatleri çeken aile dizilimini konu alan Zeytin Ağacı, izleyenleri duygulandıran ve düşündüren sahnelerle dolu.

8 bölüm olarak yayınlanan Zeytin Ağacı dizisi, Netflix’in farklı ülkelerdeki aboneleri tarafından da beğeni topladı.

Ayrıca son gelen bir bilgilere göre, Zeytin Ağacı dizisinin İngiltere’de Netflix Top 10 listesine giren ilk Türk dizisi olduğu da öğrenildi. Böylece daha önce başka dizilerin yakalayamadığı bir başarıya da ulaşmış oldu Zeytin Ağacı Netflix’te…

Türkiye’de gördüğü yoğun ilgi ile birlikte Netflix abonelerinin yabancı ülkelerdeki izleyicileri arasında da Zeytin Ağacı popüler bir dizi oldu. Daha ilk haftasında 18 milyon 100 bin saat izlenmeyle büyük bir başarıya da ulaşan Zeytin Ağacı, Netflix’in Dili İngilizce Olmayan Diziler listesine de 5. sıradan girerek bir başka başarı hikayesi yazdı.

Zeytin Ağacı dizisi, ilk yayınlandığı gün Arjantin, Mısır, Almanya, italya, Polanya, İsviçre ve Türkiye olmak üzere toplam 28 ülkede Netflix’in Top 10 listesine girerek şaşırttı.

Zeytin Ağacı’nın fragmanları yayınlandığında kimse bu kadar ilgi görmesini beklemiyordu.

Ancak dizi tahmin edilmeyen bir başarı kazandı. Önyargılı yorumlar yapan pek çok kişi, izledikten sonra çok etkileyici bir dizi olduğu konusunda hemfikir kaldı…

12 yıl önce final yaptı ama yeni yaz dizilerini solluyor

Kaynak: Haber Global TV