7 yıl sonra setlere döndü! Sinem Kobal'dan ilk kare geldi

Meslektaşı Kenan İmirzalıoğlu ile evlendikten sonra vaktini iki kızına ayıran oyuncu Sinem Kobal, 7 yıllık aranın ardından ekrana dönüyor. Her Şeyin Başı Merkür filminde rol alacak ünlü oyuncu, setten ilk fotoğrafını da paylaştı.

Son Güncelleme:

2016'da yılında Kenan İmirzalıoğlu ile dünyaevine giren Sinem Kobal, en son 2017'de Yüz Yüze adlı dizide yer almıştı.

2020’de Lalin ve 2022’de de Leyla adını verdiği kızlarını kucağına alan Sinem Kobal çocuklarına zaman ayırarak setlerden uzak kalmıştı. Uzun süre gelen teklifleri reddeden Kobal kararını verdi ve setlere dönmek için harekete geçti.

"Her Şeyin Başı Merkür" adlı filmde başrol olacak Kobal'a filmde Alp Navruz eşlik edecek. Alp Navruz filmin başrol karakteri Fırat’a hayat verecek.

7 YIL SONRA DÖNÜYOR

Sinem Kobal film için sete gitti ve sosyal medyadan da paylaşım yaptı. Setten 7 yıl sonra paylaşım yapan ünlü oyuncu hayranlarını heyecanlandırdı. Sinem Kobal'a beğeni ve yorum yağdı.

SOSYAL MEDYADAN PAYLAŞTI: "ELİF YÜKLENİYOR"

Vaktini kızlarıyla geçirmek istediği için yıllardır gelen teklifleri geri çeviren Sinem Kobal, geçtiğimiz haftalarda Her Şeyin Başı Merkür isimli filmle el sıkıştı. Yakışıklı oyuncu Alp Navruz ile başrolü paylaşacak olan Kobal, bugün sete çıktı. Kuliste hazırlanırken çektiği fotoğrafı yayınlayan Sinem Kobal yeni rolünden bahsederek "Elif yükleniyor" ifadelerini kullandı.

BURÇ YAZARI ELİF'İ CANLANDIRACAK

Her Şeyin Başı Merkür isimli filmde savaş muhabiri olma hayali kuran ancak kendisini bir dergide burç yazarı olarak bulan eğlenceli bir genç kız olan Elif'in hikayesini anlatan Ayşe Balıbey'in astrolojik komedi türündeki "Her Şeyin Başı Merkür" adlı kitabından yola çıkılarak çekilecek. Yapımcılığını Emre Oskay'ın üstlendiği filmin senaryosunu Ayşe Balıbey yazıyor. Yönetmen koltuğunda ise Ali Balcı oturuyor.

Sonraki Haber