7 milyonluk villasıyla gündem olmuştu... MasterChef Güzide'nin eşi bakın kim çıktı!

MasterChef Türkiye yarışmacılarından Güzide Mertcan, 7 milyonluk villasıyla günlerce konuşulmuştu... MasterChef Güzide'nin merak edilen eşi bakın kim çıktı.

Son Güncelleme:

Güzide Mertcan, Masterchef Türkiye'nin daha ilk bölümden en çok konuşulan isimlerinden biri haline geldi. MasterChef Türkiye'de üç jüriden de geçer not alan Güzide Mertcan, lüks yaşamıyla konuşuluyor.


Sosyal medya hesabında 337 bin takipçisi olan Mertcan, estetisyenlik yapıyor. Mutlu bir evliliği ve aile yaşamı olduğu göze çarpan Güzide Mertcan'ın 3 çocuğu var. Instagram hesabı üzerinden paylaştığı ev fotoğrafından sonra lüks yaşamıyla gündeme gelen Güzide Mertcan'ın, eşi Mustafa Mertcan ise merak konusu oldu.


MASTERCHEF GÜZİDE'NİN EŞİ MUSTAFA MERTCAN KİMDİR?

Mustafa Mertcan, uzun yıllar üzerinde çalıştığı simülatörün ilk piyasaya sürümünü 2009 yılında gerçekleştirdi. Kurucusu olduğu şirketi, tüm dünyada 40'dan fazla ülkede, 300'den fazla hareketli sinema satışı yaptı. Mertcan'ın şirketi, 2011 yılından itibaren yurt dışına açılarak kısa sürede eğlence endüstrisinin önde gelen firmaları arasına girdi.

Mertcan, yurt içi ve yurt dışında şirketine birçok başarı ve ödül de kazandırdı. Son olarak, 2016 yılının Kasım ayında eğlence endüstrisinin organizasyonuları arasında olan IAAPA'dan "Brass Ring Award" ödülü aldı.

Sonraki Haber