37 kiloya düştü, tahliye edildi! Nihal Candan koğuş arkadaşı Seçil Erzan ile yaşadıklarını anlattı: Televizyon izlemiyor diye...

Nihal Candan'ın 37 kiloya düştükten sonra tahliye olması sonrası koğuşta neler yaşandığı merak edildi. Candan soluğu kuaförde alıp yaşadıklarına dair de anlattıklarıyla dikkat çekti. Nihal Candan’ın koğuş arkadaşı Seçil Erzan ile yaşadıkları dikkat çekti.

Son Güncelleme:

Sosyal medya fenomeni Nihal Candan ve Bahar Candan kardeşler dolandırıcılık iddiası sonrası tutuklanmıştı. Nihal Candan'ın cezaevini protesto etmek amacıyla yemek yememeye başlaması anoreksiya nervoza hastalığını tetikledi.

37 kiloya düşen ve psikolojisi bozulan Nihal Candan hastalığı sebebiyle tahliye edildi.

Kanal D haberin özel haberine göre, İlk günü ailesinin yanında geçiren Candan, İkinci gün kendisini sokağa attı ve kuaföre gitti.

“BANA PSİKOLOJİK OLARAK ZOR GELDİ”

Sürecin başta daha zor olduğunu vurgulayan Candan "Ama kardeşimle birbirimize destek olduk. 'Paşalar gibi 6 aydır yatıyoruz' gibi hep şakalaştık. Psikolojik destek aldık sık sık. Psikolojik olarak zor geldi bana" dedi.

"KÖTÜ ÖRNEK OLDUYSAM ÖZÜR DİLERİM"

"Hatalarımız vardır, doğrudur" diyen Candan "Küçük çocuklara kötü örnek olduysam özür dilerim. Amacım hiçbir zaman sosyal medyadan para kazanmak olmamıştı" ifadelerini kullandı.

Cezaevinde neler yaptıklarını da anlatan Candan "Kitaplarımız, televizyon dizilerimiz vardı. Kantin vardır. Alışveriş ihtiyacımızı oradan karşıladık" diye konuştu.

“BAHAR’I GÖRMEYE GİTMEYECEĞİM”

"Hep doktorlarlaydım bu süreçte. Polisten çok doktor gördüğüm bir süreçti" diyen Candan şu ifadeleri kullandı:

"En çok ailemi özledim. Benim ailemden bir parça yanımdaydı o benim şansımdı. Biraz tabi rahatsızım. Sadece nefes darlığıyla bu durumu atlattığım için inanılmaz derecede memnunum. Görüşe gidemeyeceğim, anksiyetem var. Kardeşim de çıktıktan sonra ailecek pek bir derdimiz kalmayacak."

“SEÇİL İLE SORUN YAŞAMADIK”

Aralarında iş insanları ve futbolcuların da bulunduğu onlarca kişiyi, milyonlarca dolar dolandırdığı gerekçesiyle tutuklanan Seçil Erzan'la aynı koğuşta kalan Candan "Aynı koğuştaydık. Sorun yaşamadık. Seçil haber izlemiyor diye biz de haber izlemiyorduk" dedi.

Sonraki Haber