29 Mayıs Pazar günü saat 13.13 ile 19.22'ye dikkat! Ünlü astrolog Dinçer Güner açıkladı

Galerinin tamamı için tıklayınız

"AY BOŞLUKTA OLACAK"

Astrolojik yorumlarıyla Türkiye'nin en başarılı astrologları arasında gösterilen Dinçer Güner, 29 Mayıs 2022’de gerçekleşecek olan gökyüzü olayını şöyle özetledi:

"29 Mayıs Pazar günü de Ay 13.13 ile 19.22 arasında boşlukta olacak, akabinde İkizler burcuna geçecek. Mars ile Jüpiter birlikte hareket edecekler. Bugünlerde inançlar, felsefi konular üzerinde tartışmalar yapılabilir. Spora başlamak için idealdir. Maceracı işlere girişmek, risk almak için uygundur. Eğer alım satım işleriniz varsa halledebilirsiniz. Cinsel anlamda da yeni maceralara, değişik heveslere açıksınızdır. Cesaretiniz fazlasıyla yerinde olacak, korkusuzca her durumun üstesinden gelebileceksiniz. En başarılı ve üretken olabileceğimiz zamanlar... Rekabetten keyif alabilirsiniz, özellikle iş hayatında. Ticari girişimler için uygun bir dönem.”

ASTROLOJİYE GÖRE AYIN BOŞLUKTA OLMASI NE DEMEK?

Ünlü astrologlara göre, Gökyüzünde boşluğa düşen Ay; serseri bir mayın gibidir. Kaosa işaret eder. Çünkü klasik astrolojide Ay, fizik dünyadır ve "yansıtma" niteliğine sahip olduğundan "ışık taşıyıcısı" olarak kabul edilir. Bir gök cisminden aldığı ışığı başka bir gök cismine taşıyamayan Ay, sahipsiz mektupların ağırlığı altında hangi yöne gideceğini şaşırmış bir postacı gibidir.

 Bu yüzden Ay'ın boşlukta olduğu zamanlarda küçük-büyük, önemli-önemsiz yeni bir işe eğer o işten sonuç almak istiyorsanız başlamamanız tavsiye ediliyor.  Başlangıç veya yenilenme" diyebileceğiniz her işte, Ay'ın temsil ettiği konularda kaos yaşamanız mümkündür.

Ünlü astrolog Dinçer Güner yorumladı: Dört gün sürecek çok önemli olaylar olacak

Kaynak: Haber Global TV