2023 yılında burçları neler bekliyor? Dinçer Güner tek tek anlattı

Haber Global ekranlarında yayınlanan Buket Aydın ile Yüz Yüze programına konuk olan ünlü astrolog Dinçer Güner, 2023 yılında 12 burcu neler beklediğini anlattı. İşte, 2023 yılı burç yorumları...

Son Güncelleme:
Galerinin tamamı için tıklayınız

KOÇ
Koçlara fırsatlar maddi alanda gelecek, özellikle de Mayıs'tan sonra, iyi bir süreç sizi bekliyor. Ekonomik anlamda kendinizi daha iyi hissedeceksiniz, son 12 yılın en güzel zamanı olacak, Satürn Balık'a geçince kendi ruhunuza döneceksiniz. Korku ve kaygılarınız varsa, buna bir süreç arayacağınız zaman olabilir. Sağlığa ve daha çok psikolojinize odaklanmanız gerekebilir.

BOĞA
Bu sene son 12 yılın en şanslı dönemi sizleri bekliyor. Jüpiter Boğa'ya geçince 12 yıl önce ben ilk kez televizyona çıktım, çok kıymetli zamanlar sizin için. Yayıncılık, ünlenmek, yurt dışı ile ilişkili, eğitimli ilişkili Jüpiter. Ticaret ve gelişim demek. Sorumluluklar da artacak. dostlukları şöyle bir toparlamak gerekecek. Size yalan söyleyenleri, ilişkilerinizin gerçekçi olup olmadığına bakacağınız bir süreç olmalı. 50 arkadaşınız varsa 25'e düşecek. 

Kaynak: Haber Global TV