İki dizi için Ramazan kararı.. Ramazan'da tamam mı, devam mı?

Ramazan'ın başlamasıyla birlikte dizilerin ara verip vermeyeceği merak konusu oldu. İster istemez reytinglerinde düşüş yaşayacak olan kanallar, dizilere ara verip Ramazan ayından sonra devam edip daha yüksek reytingler elde edip etmeme konusunda karar aşamasında. Bu kanallardan biri kararını verdi.

Son Güncelleme:
Galerinin tamamı için tıklayınız

Televizyon kanallarında Ramazan temizliği başladı. Reytinglerin düşmesi beklenen dönemde iddialı dizilere ara verilmesi söz konusu. Karar verme aşamasındaki kanallar doğru tercihi yapmanın derdinde.

Bu kanallardan biri de Kanal 7. Kanal, iki yerli dizisi için Ramazan nedeniyle yeni bir karar aldığını duyurdu.

Yemin isimli dizi 4 sezondur devam ediyor. Son 2 sezondur hafta sonları yayınlanan dizinin başrolünde Gökberk Demirci bulunuyor. Özge Yağız’ın ikinci sezon finalinde ayrılmasının ardından farklı isimler kadın başrol olarak hikayede yer almıştı. Son dönemde Setenay Süer’in kadın başrol olarak yer aldığı dizinin beşinci sezonda da devam etmesine karar verildi. Kanal 7’den yapılan duyuruda, Ramazan ayı boyunca Yemin dizisinin her hafta sonu ekranlara gelmeye devam edeceği bilgisi verildi. Dizi saat 20.00’da hafta sonları ekranda olmayı sürdürecek.

Kaynak: Haber Global TV