MasterChef Türkiye 39. Bölüm İzle - 16 Ağustos 2021 Pazartesi

TV8'in popüler yarışma programı Masterchef'in merakla beklenen 39. bölümü 16 Ağustos 2021 Pazartesi günü yayınlandı. Yeni bölüm internete yüklendi. MasterChef Türkiye 39. Bölüm İzle.

Son Güncelleme:

MasterChef Türkiye adlı yarışma programının 39. bölümü 16 Ağustos 2021 Pazartesi günü tv8 ekranlarında yayınlandı.

Macera dolu yarışmanın sunuculuğunu ve jüriliğini şefler Somer Sivrioğlu, Mehmet Yalçınkaya Şef ve Danilo Zanna yapıyor. 

MasterChef 38. bölümde neler oldu?

MasterChef Türkiye’de bu hafta final turu üçüncü grubu yarışmacıları mücadele edecek. Bu grubun ilk gününde şefler, yarışmacılardan kitel yani haşlama içli köfte istendi. Dört adet yapılacak kitel yapmaları için verilen süre ise 40 dakika idi. Süre bitiminde şefler, sonraki tura geçen isimleri açıkladı. Emre, Tahsin, Pelin, Rabia ve Eren, yaratıcılık oyununa kalan isimler oldu.

Yaratıcılık oyununda ise yarışmacılara verilen ana ürün erik oldu. Anjelika erik ile yapılacak yaratıcı bir yemek için verilen süre 40 dakika oldu. Süre sonunda şefler hazırlanan yemeklerin tadımını yaptı. Değerlendirmeleri sonucunda kazanan ismi açıkladı. Rakiplerine göre daha iyi tabak çıkaran Tahsin, MasterChef 2021’nin 11. yarışmacısı oldu.

MASTERCHEF 2021 FİNAL TURU FORMATI

MasterChef 2021’de final turu ilk bölümde Somer Sivrioğlu şef, yeni sezon formatını açıkladı. Somer Şef, geçen sezon iki gruba ayrılan yarışmacıların, bu sezon üç gruba ayrıldığını söyledi. Her hafta, bu gruplardaki yarışmacılar, her gün iki tur sonunda ana kadroya kalmak için mücadele edecek. İlk turda klasik bir yemek, ikinci turda ise yaratıcı bir yemek yapılacak. İlk turda başarılı en az altı yarışmacı, sonraki turda yaratıcı yemek yaparak mücadele edecek. Günün sonunda en iyi yaratıcı yemeği yapan yarışmacı, ana kadroya girmeyi başaracak. Böylece, üzerinde ismi yazılı önlüğü giymeye hak kazanacak. Sonraki günlerde rakiplerini yukarıdan izleme şansına erişecek.

MasterChef 39. Bölüm Full İzle

MasterChef Türkiye yarışma programının 16 Ağustos'ta tv8'de yayınlanan 39. bölümünü izleyebileceğiniz link.

Sonraki Haber