12 burç arasındaki en narsist 3 burç belli oldu: Hep ilk olmak istiyorlar!

Ünlü astrolog Reda Wigle, narsisizmin, zodyak çarkının her yerinde ortaya çıktığını ancak bazı burçların kendilerini bir “önem piramidinde” her zaman ilk sıraya koymaya yatkın olan bazı burçlar olduğunu söylüyor. İşte on iki burç arasında narsist yönüyle öne çıkan o üç burç…

Son Güncelleme:
Galerinin tamamı için tıklayınız

ASLAN BURCU

Aslan burcu, Dünya’nın etrafında döndüğü Güneş tarafından yönetilir ve Aslanlar bu gerçeği sıklıkla kendi önemlerinin mecazi bir kanıtı olarak alırlar.

Aslanların sahip olduğu bulaşıcı güven, geri kalanımıza hem kendimizi sevme hem de başkalarının sevgisine layık olduğumuza inanma izni verir.

Veya teknik terimlerle ve psikolog Dr. Kristi K. Phillips’in sözleriyle, “Sağlıklı benlik imajına sahip bireyler, yüksek benlik saygısı ile karşılıklı ilişki dinamiklerini besleyen toplum yanlısı davranışları dengeleyebilir.”

En kötüsü, Aslanlar, yaralı bir ego veya derin güvensizlik ortamından hareket eder ve her şey kararır, uzaydaki kara delik karanlığı gibi, burada hiçbir övgü, aşk, doğrulama, seks veya başarı onları tatmin edemez veya dengeleyemez.

Aslancı narsistlere örnek olarak Napolyon Bonapart ve Oracle şirketinin bir yöneticisi tarafından “Tanrı ile Larry arasındaki fark, Tanrı’nın Larry olduğuna inanmamasıdır” diyen teknoloji milyarderi Larry Ellison sayılabilir.

Kaynak: Haber Global TV