10 Temmuz'a kadar dikkat! Ünlü astrolog Dinçer Güner: Sakın bunları yapmayın! Küfür, hakaret, kan...

Galerinin tamamı için tıklayınız

"Parlamak, göze girmek, spor ışıklarını üzerimize çekmek isteyebiliriz ama bunu yaparken gösteriş budalalığı ile değil, eli yüzü düzgün işlerimizle yapmamız gerek.

Başarılı olma arzumuzu biraz fazladan abartabiliriz. Gururumuz incindiği anda ise hemen savaşmaya hazır olacağız.

Bu süreçte yönetici özelliklerimizi ortaya koyarken saldırgan, öfkeli, aşırı buyurgan değil daha yapıcı, birleştirici bir şekilde yapmamız gerek.

Kendimize güvenen, yönetken özelliklerimizi çok daha rahat bir şekilde ortaya koyabileceğiz. Cesaret ve inisiyatif alma arzusu daha ön planda olacaktır.

Uğraştığımız her türlü işte tek söz sahibi olmak isteyecek, kararlarımızda oldukça sabit ve dışarıdan gelebilecek tüm eleştirilere oldukça kapalı olacağız.

İşlerimizi başkaları üzerine güçlü ve katı hakimiyetler kurmadan halletmemiz doğru olacaktır.

Zaferler peşinde koşan küçük çocuklar gibi davranabiliriz. Yalnız çevremizdeki insanlara ne kadar kibirli ve küstah davranırsak o kadar yalnız kalırız, dikkat etmemiz gereklidir.

Gösteri dünyası, tiyatrocuların sağlıkları ile ilgili üzücü haberler alabiliriz. Özellikle kalp sorunları olanların daha dikkatli olması gereken bir dönem. Ya da gösteri dünyasında bol bol kavga dövüş haberlerine rastlayabiliriz.

Yine küçük çocuklarla ilişkili halkı sinirlendirecek, tepkilerin artmasına neden olacak durumlar söz konusu olabilir.

Ekonomik açıdan özellikle borsa açısından stresli zamanlar olabilir."

Kaynak: Haber Global TV