This browser does not support the video element.

"Zalim İstanbul" 38. bölüm: Köşk temellerinden sarsılıyor, dengeler yeniden değişiyor

Koronavirüs salgını nedeniyle verilen zorunlu aradan geçen hafta dönen Zalim İstanbul, bu akşam 38. bölümüyle seyirci karşısında. Ceren'in DNA raporunu ortaya çıkarması, köşkün ortasına bomba gibi düşer. Dengeler bir kez daha değişmiştir...

Son Güncelleme:

Zalim İstanbul, 38. bölümüyle ekranda: 

Cemre'nin tüm çabasına rağmen Ceren'in DNA raporunu ortaya çıkarması, köşkte bomba etkisi yapar.


Kalbi Cenk'in kendi oğlu olmamasına dayanamayan Agâh ölmüştür. Nedim, Cemre'nin gerçeği bildiği halde saklıyor olmasını bir türlü affedemez.

Cemre, Özge ile konuştuktan sonra duygularını sorgulamaya başlar ve bir karar alır. Aldığı kararı muhatabına açıklar ancak sebebini bilmediği bir engelle karşı karşıya kalıp reddedilir. 


Cenk ve Nedim'in kardeşlikleriyse yepyeni bir durumla sınanmaktadır. Bu yeni durum, ikisinin de istemediği kararlar almasına sebep olur. Aldıkları kararlar, Ceren ve Cemre'nin hayatlarını da etkileyecektir.


Ceren, Agâh'ın ölümünden sonra köşke geri dönmüştür. Döndüğü gece öğrendiği sır, köşkün temellerini yerinden oynatacak olaylara sebep olacaktır... 

Aysun Erdoğan, Seda Çakır Avunduk ve Özlem Taşağal Yakıcı'nın Sırma Yanık'ın öyküsünden senaryolaştırdığı Zalim İstanbul'da Deniz Uğur, Mine Tugay, Ozan Dolunay, Simay Barlas, Berker Güven, Bahar Şahin, Sera Kutlubey, İdris Nebi Taşkan, Ayşen Sezerel ve Gamze Demirbilek başlıca rolleri üstleniyor.  

Avşar Film imzalı dizinin yönetmeniyse Şenol Sönmez...    

Sonraki Haber