Yeni dizi "Baraj", bu akşam seyirciyle tanışıyor

Yeni dizi Baraj, ekran serüvenine bu akşam yayınlanacak ilk bölümüyle başlıyor. Üç farklı karakterin kendi yalanları ve duyguları arasında sıkışıp kaldıkları büyük bir aşkı anlatan dramada Feyyaz Duman, Biran Damla Yılmaz ve Burak Yörük başrollerde...

Son Güncelleme:

Bu akşam ilk bölümüyle ekrana konuk olacak Baraj'ın genel hikâyesi şöyle:

Nâzım, baraj inşaatında çalışan sert, disiplinli ve yalnız bir ustabaşıdır. Bir kaza yüzünde derin bir iz bırakmış, o da içine kapanmıştır. İnsanlarla iletişim kurmaktan kaçınır.


Bir internet sitesinden yüzünü hiç görmediği Nehir'le yazışmaktadır. Bir gün Nehir, fotoğrafını Nâzım'a gönderir. Nehir, genç ve çok güzel bir kadındır. Nâzım, yüzündeki yaradan dolayı kendi fotoğrafını göndermeye çekinir ama Nehir ısrarcıdır. Anlık bir kararla ona kendi fotoğrafı yerine baraj inşaatına sürgün gönderilmiş yakışıklı ve çapkın Tarık'ın fotoğrafını gönderir.


Nehir, Tarık'ı çok beğenir ve yanına geleceğini yazar. Nâzım, ukala ve kendini beğenmiş bulduğu, hiç anlaşamadığı Tarık'tan birkaç günlüğüne yerine geçip durumu idare etmesini ister. Tarık, kabul eder ama karşılığında Nâzım'dan istediği şey, ustabaşı için işleri iyice karıştıracaktır.

Üstelik Nehir'in de büyük bir sırrı vardır...


Medyapım ile No: 9 Productions'ın ortak projesi Baraj'ı Hasan Tolga Pulat yazıp yönetiyor.


Feyyaz Duman, Biran Damla Yılmaz, Burak Yörük, Iman Casablanca ve usta oyuncu Sumru Yavrucuk'un başrolleri paylaştığı dizide ayrıca Sait Genay, Tuna Orhan, İhsan İlhan, Batuhan Yüzgüleç, Samil Kafkas ve Mesut Yılmaz gibi isimler rol alıyor.


Sonraki Haber