"We Are One: A Global Film Festival", bu cuma YouTube üzerinden seyirciyle buluşacak

Salgın yüzünden iptal edilen prestijli film festivallerini YouTube'da tek çatı altında toplayan We Are One: A Global Film Festival'ın programı açıklandı. Festivalde önemli isimlerin online söyleşi ve panellerinin yanı sıra 100'ü aşkın film gösterilecek.

Son Güncelleme:

Koronavirüs salgını engeline takılan uluslararası film festivallerini tek çatı altında toplayan We Are One: A Global Film Festival, bu cuma YouTube üzerinden seyirciyle buluşuyor. 

Toplam 21 önemli festival organizasyonunun işbirliğiyle hazırlanan We Are One'ın programı da açıklandı.

7 Haziran'da tamamlanacak maraton boyunca 100'ü aşkın film gösterilecek. 

Dikkat çeken yapımlardan bazıları şöyle sıralanıyor: Ricky Powell: The Individualist, Iron Hammer, Motorcycle Drive By, Dreamworks imzalı animasyon Bilby, Marooned, Bird Karma, Losing Alice ve And She Could Be Next.

Francis Ford Coppola, Steven Soderbergh, Bong Joon Ho, Guillermo del Toro, Jane Campion ve Claire Denis gibi dev isimlerin söyleşileri de festival programında yer alıyor. 

We Are One'ın paydaşları da şunlar: Annecy Uluslararası Animasyon Film Festivali, Berlin Uluslararası Film Festivali, Londra Film Festivali, Cannes Film Festivali, Guadalajara Uluslararası Film Festivali, Uluslararası Macao Film Festivali, Rotterdam Uluslararası Film Festivali, Kudüs Film Festivali, Mumbai Film Festivali, Karlovy Vary Uluslararası Film Festivali, Locarno Film Festivali, Marakeş Uluslararası Film Festivali, New York Film Festivali, San Sebastian Uluslararası Film Festivali, Saraybosna Film Festivali, Sundance Film Festivali, Sydney Film Festivali, Tokyo Uluslararası Film Festivali, Toronto Uluslararası Film Festivali, Tribeca Film Festivali ve Venedik Film Festivali.  

Festival katılımcıları, film gösterimleri, söyleşileri ve diğer etkinlikleri herhangi bir bedel ödemeden, reklamlara da takılmadan takip edebilecek.  

Organizatörlerin onlardan beklediği, bağışta bulunmaları. Toplanan para, Dünya Sağlık Örgütü, UNICEF ve Save the Children başta olmak üzere koronavirüsle mücadele eden kuruluşlara aktarılacak...

Sonraki Haber