Ünlü oyuncu John Beasley hayatını kaybetti

Everwood ve The Soul Man ile tanıdığımız ünlü oyuncu John Beasley, 79 yaşında hayatını kaybetti.

Son Güncelleme:

Aile draması Everwood'un yanı sıra The Soul Man adlı sitcom'la da tanınan ünlü oyuncu John Beasley, 79 yaşında öldü. Beasley'nin ölüm nedeni açıklanmadı.

26 Haziran 1943 tarihinde Omaha'da doğan Beasley, uzun yıllar demir yollarında çalıştıktan sonra 40'lı yaşlarının ortalarında oyuncu oldu ve sinema sektörüne geçti. İlk filmi Rapid Fire 1989 yılında yayınlandı. Peşinden V.I. Warhawski, The Mighty Ducks, Rudy, Untamed Heart ve Little Big League filmlerinde rol aldı. 1990yılında Brewster Place adlı TV dramasında 4 bölüm oynadı. Aralarında Dokunulmazlar, Missing Persons, EZ Streets, Early Edition, The Pretender ve Milenyum'un da bulunduğu dizilerde konuk oyuncu olarak rol aldı.

2002 yılında Everwood'da canlandırdığı Irv Harper karakteriyle dikkat çekti. Bu dizi 4 sezon yayınlandı. Ayrıca CSI: Crime Scene Investigation'ın 2, Judging Army'nin 3 bölümünde oynadı. Ayrıca The Soul Man adlı komedi dizisinde de 4 sezon boyunca rol aldı.

1997 yapımı The Apostle filminde Robert Duvall ile birlikte sahne aldı.

Oynadığı diğer filmler arasında Generalin Kızı, Crazy in Alabama, The Sum of All Fears, I'll See You in My Dreams, The Turkey Bowl, Kovboylar, Spell ve Firestarter sayılabilir.

Kaynak: Haber Global TV

Sonraki Haber