This browser does not support the video element.

Ünlü isimler, koronavirüs günlerinde "Harry Potter" kitaplarını seslendiriyor

Harry Potter serisinin başrol oyuncusu Daniel Radcliffe, birçok tanınmış isimle kitap okuma projesine başladı. Harry Potter ve Felsefe Taşı romanının ilk bölümünü okuyan aktörü, her hafta başka bir isim takip edecek...

Son Güncelleme:

Koronavirüs salgını günlerinde milyonlar evde kalınca hemen herkes kendine farklı bir uğraş edindi. 

Eğlence sektörünün ünlü simaları, evde dizi çekmekten konser kayıtlarını açmaya, arşivleri paylaşmaktan kitap okuma etkinliklerine bir dizi faaliyetle bu sıkıntılı süreci aşmaya çalışıyor.

Büyük bir hayran kitlesine sahip Harry Potter serisi de bu süreçte yeniden canlanıyor. 

Aralarında serinin başrol oyuncusu Daniel Radcliffe'in de olduğu isimler, Harry Potter romanlarını okuma projesine başladı. 

Yayınlanan ilk bölümde doğal olarak Daniel Radcliffe vardı. Aktör, Harry Potter ve Felsefe Taşı kitabının ilk bölümünü okudu.

Harry Potter At Home (Harry Potter Evde) başlığı altında Radcliffe'in yanı sıra Eddie Redmayne, Dakota Fanning, Noma Dumezweni, Stephen Fry, Claudia Kim ve David Beckham, her hafta yayınlanacak videolar aracılığıyla bu okuma etkinliğine katılacak.

Videolara serinin yaratıcısı J.K. Rowling'in 1 ay kadar önce faaliyete geçirdiği yeni internet sitesi Wizarding World üzerinden ulaşabilirsiniz...

Sonraki Haber