Trafik kazasında kaybettiğimiz Kerim Tekin'le ilgili yürek yakan detay

Galerinin tamamı için tıklayınız

İşte Tayfun Duygulu'nun anlattığı hüzne boğan o anı:

"Bora Gencer ile ödül almış, geri dönüş yolunda Bilal Özcan aradı beni 'Kerim kaza yapmış, vefat etmiş' dedi. Ben de 'Yok canım biz kaza yaptık 2 gün evvel giderken, bizimki olmasın' dedim. 'Senin haberin yok, tamam' dedi. Bir yerde durduk, televizyonu açtırdık. Yarım saatlik mesafedeydik. Kazanın olduğu yere ilk giden biziz. İlk yanına giden biziz. Helikopter ile Halis alındı.

Evde otururken Halis'in eşi 'Vardır senin kendine sakladığın şarkılar' dedi. 'Yok' falan dedim. Israr etti. Baktım Kerim uzakta, balkona çıkmıştı. 'Hadi çalayım' dedim, mırıldandım şarkıyı... Kerim, kapıdan 'Bu parça benim!' dedi. 'Yok senin olamaz, ben okuyacağım' dedim. 20 dakika boyunca cebelleşti benimle. 'Ben trafik kazası yapacağım' derdi o hep. 'Ben ölürsem belki çok satar...' falan diyordu. 'Ya sen yaşa da çok satsın, öyle şey mi olur' derdik biz de. Onun kısmetiymiş. Nur içinde uyusun inşallah.

Annesinin yanına gittiğimde 'Oğluma neden böyle bi şarkı yaptın?' dedi. 'Annem ben nerden bilirim, kar beyaz derken ben onun ruhunu anlatmışım meğer...' dedim."