The Crown dizisinde kullanılan kıyafetler satışa çıkıyor

Kraliçeyi 3 farklı dönemde 3 farklı aktristin canlandırdığı dizi için sadece kıyafetler değil, adeta İngiltere'nin 70 yılı yeniden yaratıldı.

Elizabeth'in babası Kral 6. George'u canlandıran oyuncu Jared Harris'in yer aldığı kral portreleri, Kraliçeyi canlandıran Claire Foy ve Olivia Colman'ın yer aldığı pullar, Prens Charles ve Prenses Diana'yı canlandıran Josh O'Connor ve Emma Corrin'in taktığı nişan yüzüklerinin birebir kopyaları da açık artırmayla satılacak ürünler arasında bulunuyor.

Kraliçenin yatak odası, eşi Prens Philip'in çalışma odası, Başbakan Margaret Thatcher'ın çantaları, Winston Churchill'in portre eskizlerinin yanında Buckingham Sarayı kapısı ile Başbakanlık Ofisi 10 Numara'nın ikonik kapısı da alıcısını bekliyor.

Toplamda 6 sezon, 60 bölüm süren dizi boyunca aktör ve aktrislerin giydiği gerçek olaylara konu olmuş kıyafetler arasında, Kraliçenin elbiseleri yanında annesi Kraliçe Elizabeth'i canlandıran oyuncuların giydiği ikonik şapkalar, Muhafazakar Partili Başbakan Thatcher'ı canlandıran oyuncunun giydiği "muhafazakar mavisi" tayyör ve bugün Kraliçe olan Camila Parker-Bowles'u canlandıran oyuncunun giydiği gelinlik de yer alıyor.