Sertab Erener 21 yıl sonra Eurovision sahnesinde

2003 yılında Eurovision'da ülkemize birincilik getiren Sertab Erener, yıllar sonra yeniden Eurovision'da sahne alacak. Erener, 9 Mayıs Perşembe akşamı gerçekleşecek yarı final öncesi 'Everyway That I Can'i seslendirecek.

Son Güncelleme:

2024 Eurovision Şarkı Yarışması için geri sayım başladı. Yarışma, İsveç'in Malmö kentinde 68'inci kez düzenlenecek. Malmö Arena'da düzenlenecek olan yarışma, 7 Mayıs ve 9 Mayıs 2024'te iki yarı final halinde gerçekleşecek. 11 Mayıs 2024'te ise Eurovision Şarkı Yarışması'nın kazananı belli olacak. Yarışma, 1992 ve 2013 yıllarından sonra üçüncü kez Malmö kentinde yapılacak. Öte yandan en son 2016 yılında İsveç'in başkenti Stockholm'de yapılan yarışma, yedinci kez İsveç'in ev sahipliğinde düzenlenecek. 2023 Eurovision Şarkı Yarışması'nı İsveç'ten Loreen, “Tattoo” şarkısıyla kazanmıştı.

ESKİ EUROVISION YILDIZLARI SAHNEDE

Eurovision'ın eski kazanan isimleri yarı finallerde şarkı söyleyecek.

İsveç’in ünlü pop yıldızı Benjamin Ingrosso, 7 Mayıs’taki birinci yarı finalin konuğu olacak.

9 Mayıs akşamı ise Sertab Erener, “Everyway That I Can” şarkısını, 2005’te Yunanistan’a birinciliği getiren Helena Paparizou “My Number One” şarkısını seslendirecek. 1999 yılında İsveç'e birincilik getiren Charlotte Perrelli ise “Take Me to Your Heaven” ile sahnede olacak.

FARKLI BİR VERSİYONU SESLENDİRECEK

İstanbul konserinde bu yıl Eurovision'un gerçekleşeceği İsveç'ten davet aldığını söyleyen Sertab Erener, yarışma gecesi için hazırlıklara başladığını ve "Everyway That I Can" şarkısının farklı bir versiyonunu seslendireceğini açıkladı.

Sonraki Haber