"Sefirin Kızı" 8. bölüm: Herkes, Nare'nin peşinden Barcelona yoluna düşüyor

Engin Akyürek ile Neslihan Atagül Doğulu'yu buluşturan Sefirin Kızı, 8. bölümüyle izleyici karşısında. Sadece Akın'ı peşine takmayı hedefleyen Nare, babası, sevdiği adam ve yakın arkadaşı da denkleme girince zor durumda kalıyor...

Son Güncelleme:

Sefirin Kızı, 8. bölümüyle ekranda: 

Sancar, Nare'nin Melek'i de alıp gittiğini öğrenince deliye döner. Onu yaralayan, sadece kızının yokluğu değildir: Sefirin Kızı, geçmişte olduğu gibi bir kez daha onu terk etmiştir. Hem de yıllarca birbirlerine yazdıkları mektuplara ihanet edercesine ona değil, Gediz'e mektup bırakarak...


Akın'ı peşine takan Nare, planında başarılı olur. Akın çok geçmeden Nare'nin Barcelona'da olduğunu öğrenir. 


Ama Nare'nin yerini bilen tek kişi Akın değildir. Sancar ve Gediz de durumu öğrenmiştir. Sancar, Güven Çelebi'yi onunla birlikte Barcelona'ya gitmeye ve torununu geri getirmeye razı eder. Gediz de onların peşinden gitmeye kalkınca işler karışır. 


Şimdi Nare'nin büyük bir sorunu vardır: Babası, sevdiği adam ve en yakın arkadaşı da Akın'la birlikte Barcelona yollarına düşmüştür. 

Senaryosu A. Ferda Eryılmaz ile Nehir Erdem'in elinden çıkan Sefirin Kızı'nda Engin Akyürek, Neslihan Atagül Doğulu, Uraz Kaygılaroğlu, Doğukan Polat, Hivda Zizan Alp, Özlem Çakar Yalçınkaya, Erhan Alpay, Erdal Küçükkömürcü, Gonca Cilasun, Tülin Yazkan, Esra Kızıldoğan ve Cemre Öktem başlıca rolleri üstleniyor.

NGM ile O3 Medya'nın ortak projesinde yönetmen Emre Kabakuşak.


Sonraki Haber