"Sefirin Kızı" 6. bölüm: Sancar ile Gediz'in masum olduğuna inanan Nare ne yapacak?

Engin Akyürek'le Neslihan Atagül Doğulu'yu buluşturan Sefirin Kızı, 6. bölümüyle izleyici karşısında bu akşam. Nare, masum olduğuna inandığı Sancar ile Gediz'e yardım edebilmek için elinden geleni yapıyor ama...

Son Güncelleme:

Sefirin Kızı, 6. bölümüyle ekranda: 

Sefirin oyunu yüzünden ayrılamayan Sancar'la Gediz'in hapse girmeden önce yapacakları son bir ortaklık vardır; Nare'ye saldıranları bulmak. Ona bunu yapanların cezasını kesene kadar gözleri ne ailelerini görür ne de hapiste geçirecekleri yılları. 

Sancar ve Gediz'in tüm mal varlıklarına el konulunca, Efeoğlu Ailesi konağı kaybeder. Halisefe, beslemeyken hep baş eğdiği konaktan yine başı eğik çıkar. Üstelik Nare ile aynı çatı altında yaşamak ve o kızın yaralı yüzüne bakmak zorunda kalır. Bizzat neden olduğu yaraların olduğu yüze. 

Nare ise bir yandan yaşadığı saldırının travmasıyla savaşırken bir yandan kendini Sancar ile Gediz'in yokluğunda onlara yardım etmeye adar. Çünkü sevdiklerinin suçsuzluğuna tüm kalbiyle inanmaktadır. 


Senaryosu A. Ferda Eryılmaz ile Nehir Erdem'in elinden çıkan Sefirin Kızı'nda Engin Akyürek, Neslihan Atagül Doğulu, Uraz Kaygılaroğlu, Doğukan Polat, Hivda Zizan Alp, Özlem Çakar Yalçınkaya, Erhan Alpay, Erdal Küçükkömürcü, Gonca Cilasun, Tülin Yazkan, Esra Kızıldoğan ve Cemre Öktem başlıca rolleri üstleniyor. 


Melis Birkan ile Aras Aydın'ın da bu bölümden itibaren kadroya katıldığını belirtelim. 

NGM ile O3 Medya'nın ortak projesinde yönetmense Emre Kabakuşak.

Sonraki Haber