This browser does not support the video element.

"Şampiyon", ilk bölümüyle ekranda

Tolgahan Sayışman'ın başrolünde olduğu Şampiyon, bu akşam izleyicisiyle tanışıyor. Deneyimli isimlerin kadroda yer aldığı dizi, yaşadığı kötü bir olayla hayatı alt üst olan bir boksörün hikâyesi...

Son Güncelleme:

Şampiyon'un genel konusu şöyle:

Kafkas lakaplı Fırat Bölükbaşı, gelecek vaat eden genç bir boksördür. Hayatının fırsatı ayağına gelmiştir. Ringlerin namağlup şampiyonuyla maça çıkma olanağı yakalayan Kafkas, o gece ringe değil yaşamının en karanlık dönemine adım attığını bilmemektedir.


Maçı kazansa da kaybetmiştir. İstemeden rakibinin ölümüne neden olur.

Kafkas, şampiyonluk kemerini kazanmış ama adını, hayallerini, cesaretini, mesleğine duyduğu aşkı ve hamile karısını yitirmiştir aynı gece.

Omzunda her geçen gün büyüyen vicdan azabının yükü, kucağında yeni doğan oğlu Güneş'le kalakalmıştır.


Güneş 7 yaşına geldiğinde, kaderi onu yeniden çağırır ringe. Üstelik bu ring bildiği ringlerden çok daha büyük, bu kez çıkacağı maç alıştıklarından çok daha zorludur. Oğluna annesinden amansız bir hastalık miras kalmıştır. Oğlunu yaşatmak için çıktığı hayat ringinde, en büyük açığı da vicdan azabıdır.

Hayat oğlunu elinden almak için hiçbir rakibinin vuramadığı kadar hızlı ve acımasızca vurur Kafkas'a. Geçmişi, vicdan azabı, çaresizliği art arda yüzüne inen yumruklardan daha çok sarsar onu. Hayatın vurduğu yumruklara karşı bir tek gardı vardır: Oğluna duyduğu sevgi ve onu yaşatma azmi.

Hayatla maçını 5 yıl önce kaybeden Kafkas'ın rövanşı kaybetmeye niyeti yoktur...

Yapımcılığını Başak ve Çağrı Bingüller'in üstlendiği Şampiyon'un yönetmeni Ketche (Hakan Kırvavaç).


Senaryosu Alphan Dikmen ile Başak Angigün'e ait dizide Tolgahan Sayışman, Erdal Özyağcılar, Yıldız Çağrı Atiksoy, Erkan Avcı, İlayda Alişan, Halit Özgür Sarı, Mehmet Bozdoğan, Berk Yaygın, Bahar Süer, Volkan Keskin, Meltem Savcı, Vedat Erincin, Berna Koraltürk ve küçük oyuncu Emir Özyakışır başlıca rolleri paylaşıyor.

Şampiyon, bu akşam ilk bölümüyle ekranda...


Sonraki Haber