Rüşvet vermekten ceza alan Felicity Huffman, 14 gün hapiste kalacak

Kızının seçkin bir üniversiteye kabulü için rüşvet vermek suçundan hapis cezası alan oyuncu Felicity Huffman, cezaevine konuldu. Huffman, 14 gün içeride kalacak...

Son Güncelleme:

Türkiye'de Desperate Housewives (Umutsuz Ev Kadınları) dizisiyle tanınan Felicity Huffman, mayıs ayında suçunu kabul etmiş, kefaletle serbest bırakılmıştı. 

Boston'da devam eden davada geçen ay 14 gün hapis cezasına çarptırılmıştı Huffmann. Aktrisin cezasının infazı dün başladı. Kaliforniya Dublin'de federal cezaevine konulan Felicity Huffman, ayrıca 30 bin dolar para cezası ödeyecek, 250 saat kamu hizmetinde çalışacak. Salıverildikten sonra 1 yıl boyunca da gözetim altında tutulacak. 

Huffman'ın tutulduğu cezaevinde düşük profilli binin üzerinde mahkûm bulunuyor.

Aktris, cezaya çarptırıldıktan sonra yaptığı yazılı açıklamada "Kanunu çiğnedim. Davranışımın bahanesi yok. Kızımdan, eşimden, ailemden ve eğitim camiasından özür diliyorum. Özellikle üniversiteye girmek için çok çalışan öğrenciler ve onların ailelerinden..." demişti.

18 yaşındaki kızı Sophia'nın üniversiteye giriş sonuçlarının düzeltilmesi karşılığında 15 bin dolar rüşvet verdiğini kabul eden Felicity Huffman, toplam 50 kişinin yargılandığı rüşvet davasında ceza alan ilk isim...

Sonraki Haber